• Ylöstalon Matkailutila
  • Ylöstalon Matkailutila

Ylöstalon Matkailutila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Upeat juhla- & kokoustilat ja mökit kauniin luonnon keskellä

Ylöstalon Matkailutila ja merenrantamökit sijaitsevat Särkisalossa, jossa voit aistia luonnonkauniin saariston ja varsinaissuomalaisen maalaisympäristön.

Välittömässä läheisyydessä avautuvat Särkisalon kuulut kalavedet, jonne pääset kätevästi Ylöstalon katsastetuilla vuokraveneillä.

Majoitus

Villa Meri

Vuonna 2008 valmistunut juhla- ja kokoushuvila Villa Meri ympäristöineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet juhlien ja yritystilaisuuksien järjestämiseen luonnonkauniissa Särkisalon saaressa.

Villa Meri on 300 neliön valoisa ja upea juhlahuvila Ylöstalon merenrantamökkien läheisyydessä, 100 metrin etäisyydellä merenrannasta. Alakerran juhlasalissa on tilat 70-80 henkilölle ja yläkerran kokousaulassa tarvittaessa lisätilaa 20 henkilölle. Huvilan yläkerrassa on lisäksi merinäköalasauna 15 henkilölle sekä kaksi 2 hengen majoitustahuonetta.

Rantahuvilat

Tähtiluokitelluissa merenrantahuviloissa Iso-Keisarissa ja Näsinlinnassa on ylelliset tilat kahdeksalle henkilölle ja rantahuvila Keisarinnassa kuudelle henkilölle. Merenrantahuvilat sijaitsevat männikkörinteessä kolmenkymmenen metrin päässä rantaviivasta ja 800 metrin päässä Ylöstalosta. Huvilat ovat varattavissa ympäri vuoden.

Saunamökit

Saunamökit Pikku-Keisari, Pekkala ja Näsinranta sijaitsevat aivan rantaviivan tuntumassa ja 800 metrin etäisyydellä Ylöstalosta. Mökit ovat varattavissa alkukeväästä loppusyksyyn.

Villat Albin ja Rufus

Keväällä 2015 valmistuneissa uusissa viihtyisissä täysin varustelluissa mökeissä on majoitustilat kuudelle.

Mökit sijaitsevat mäntyrinteessä kallioiden kupeessa, 100 metrin etäisyydellä merenrannasta. Keväällä 2016 uusille mökeille valmistuu yhteinen laituri lähirantaan.

Piharakennus

Ylöstalon mukavasti varustellussa piharakennuksessa on kaksi erillistä huoneistoa yhteensä neljälle majoittujalle.

Activities

Villa Meri - Häät, juhlat ja kokoukset

Villa Meri tarjoaa uudet, viihtyisät tilat häiden ja perhejuhlien viettoon.
Valoisassa huvilassa on tilaa niin isolle kuin pienellekin ryhmälle viettää nykyaikaista kokouspäivää. Merellinen miljöö ja saaristolaishenki luovat ainutlaatuiset puitteet rentouttavalle kokouspäivälle. 

Kalastuspalvelut ja vuokravälineet

Särkisalo on tunnettu suurista hauistaan; Suomen ennätyshauki saatiin saaliiksi aivan Ylöstalon huviloiden läheltä, ja joka vuosi nousee useita yli kymmenen kilon kaloja. Särkisalon vedet ovat myös kuhavesinä vertaansa vailla. Lähivesien pääkalat tärkeysjärjestyksessä ovat hauki, kuha, ahven, meritaimen ja siika.

Ylöstalon Matkailutila Särkisalon kalavesien äärellä tarjoaa loistavan ja toimivan kokonaisuuden asiakkaan kalastusretkeä varten. Majoitus tasokkaissa merenrantahuviloissa tai -mökeissä, merikelpoiset katsastetut vuokraveneet sekä tarvittaessa kalaopas-, ruokailu- ja kokouspalvelut järjestyvät kätevästi meidän kauttamme. Oman veneen voi laskea vesille Ylöstalon sataman sorapohjaiselta luiskalta.