• Wanhan Koulun Talli
  • Wanhan Koulun Talli
  • Wanhan Koulun Talli

Wanhan Koulun Talli

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Hevostelua, majatalo ja mökkivuokrausta

Wanhan Koulun Talli on Keiteleen Hamulassa sijaitseva maatila, jossa toimii Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Ratsastustuntien lisäksi ratsastusleirejä ja -kursseja. Suomenhevosilla pääsee myös maastoon eri mittaisille ratsastusretkille sekä -vaelluksille. Tilalla asustelee hevosten ja perheen lisäksi vaihteleva kirjo muita eläimiä, kuten tallikisut Misu ja Sauli.

Wanhan Koulun Tallin Majatalossa pääset yöpymään maaseudun rauhassa. Majatalosta löytyy yksiö, kaksio ja kolmio sekä yhteismajoitustila, jossa on kivaa kokous/oleskelutilaa. Vieraiden käytössä on viihtyisä saunaosasto poreammeineen. Majatalossa järjestyy hyvin pienet juhlat tai illanistujaiset majoituksineen.

Vuokrattavissa moderni Äyskäri C -mökki (4+2 hlö) Äyskosken rannalla ja sähköistämätön Lahdenpohja -mökki Nilakan järven rannalla. Erämaahenkisen Kurenjärven rannalla lisäksi Kurenjärven sauna, jossa majoitus mahdollista.

Majoitus

Hyvät unet majatalossa tai mökissä

Wanhan Koulun Tallin Majatalossa tarjolla B&B majoitusta idyllisessä maalaispihapiirissä. Majataloon kuuluu yksiö, kaksio ja kolmio, sekä yhteismajoitustila kuudelle hengelle. Yhteismajoitustila sopii myös hyvin vaikkapa kokouksiin ja illanistujaisiin, joihin on mahdollista järjestää monenlaista aktiviteettia joogasta lumikenkäilyyn.

Majatalon vieraiden käytössä on rentouttava saunaosasto ja poreamme. Monipuolinen aamiainen löytyy valmiina jääkaapista. Yli 10 hlö ryhmille aamupala katettuna.

Mökit ja saunat Wanhan Koulun Tallilla kattavat vuokramökit Äyskäri C:n Äyskosken rannalla ja Lahdenpohjan Nilakan järven rannalla, tilauksesta lämpeävän Savusaunan ja erämaahenkisen Kurenjärven saunan, jossa majoittumismahdollisuus.

 

Activities

Ratsastusta, leirejä, pakopeli hevostilalla

Ratsastustuntikäytössä olevia hevosia on 9, loput ovat siitoshevosia, varsoja tai vuokrapaikoilla olevia yksityishevosia. Tällä hetkellä hevosia on tallilla yhteensä 21, ja ratsastustuntien lisäksi järjestetään ratsastusleirejä ja -kursseja. Suomenhevosilla pääsee myös maastoon eri mittaisille ratsastusretkille sekä -vaelluksille. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös ajelutuspalvelut erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Ratsastajien käytössä on 43 x 20 m maneesi, kivituhkapohjainen aidattu ratsastuskenttä sekä turvalliset ajo- ja ratsastusmaastot. Maastoretkiä ratsain tehdään kirkasvetisen Nilakan rantamaisemissa tallin lähiympäristössä; pidemmät retket suuntautuvat naapurikunnan Vesannon puolelle Kurenjärven tilan maille.

Ja jotta ei tekeminen tilalla lopu, huhtikuun 2018 alusta on päässyt myös kokeilemaan onneaan maatilapakopelissä. Farm Escape Keitele on avannut ovensa, lisätiedot ja varaukset täältä!