• Yleistä
  • Majoitus
  • Ruoka
Yleistä

Monipuolinen tila, leipomo ja majoitusta

Wanha Kanala on 120–paikkainen viihtyisän kodikas juhlatila Loimaan Niinijoella. Tilan sisustus on harmoninen ja siinä on vivahteita sekä maalaisromantiikasta että Lapista. Wanha Kanala toimii myös erinomaisena miljöönä kokouksille, joiden sujumisen varmistamassa ovat mm. videotykki, tietokone, digiboxi ja valkokangas.

Tilassa voi pitää erilaisia tilaisuuksia ympäri vuoden, siellä on vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen ilmastointi, takka, täysin varusteltu keittiö ym.

Wanhasta Kanalasta voit tilata myös tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiisi!

Majoitus

Tilamajoitus ja mökit Ylläksellä

Huoneita tai koko 110 neliön talo vuokrattavissa. Sopii niin vapaa-ajan matkailijoille kuin työmatkalaisillekin. Makuupaikkoja yhteensä 10 kpl hyvin varustellussa talossa. Mahdollisuus aamupalaan etukäteen tilattuna.

Mutka/JaaMar Majat
Mäkelän Tila
Oripääntie 1120, Loimaa

Ylläksellä Äkäslompolon kylässä sijaitsevat huoneistot majoittavat mukavasti rauhan ja ulkoilun ystävät. Isompi huoneisto majoittaa 5-6 henkilöä, pienempi on sopiva kahdelle (tarvittaessa 2 + 2). Molemmat huoneistot ovat hyvin varusteltuja ja viihtyisiä. Ulkoilumaastot aivan vieressä.

JaaMar Majat A ja B
Reittitie 3, Äkäslompolo

Ruoka

Herkkuja!

Nimeä Pikku Wanha Kanala kantava kotileipomo-kahvila-herkkupuoti-yhdistelmä sijaitsee aivan Loimaan torin laidalla.

Herkkupuodista esimerkiksi valmiita leivontaseoksia, monenlaista käsityönä valmistettua herkkua, pientä sisustustavaraa ja gluteenittomia tuotteita.

Kahvilan maukkaat leivonnaiset (myös gluteenittomat) syntyvät laadukkaista raaka-aineista. Tilaisuuksiin makeat ja suolaiset leivokset tilauksesta.