• Yleistä
  • Activities
  • Tarjoukset
Yleistä

Kokous- ja elämyskeskus yksityisille ja yrityksille

Vauhtifarmilla riittää elämyksiä laidasta laitaan niin yrityksille ja muille ryhmille kuin perheillekin. Vauhtifarmin palveluihin kuuluvat mm. kokous-ja juhlatilat (10-300 hengelle), edustussaunat (10+30hlöä), baari, catering ja ohjelmapalvelut.

Rauhallinen maalaismiljöö mahdollistaa rentouttavan kokous- ja elämyspäivän. Tilalla järjestät vaikkapa tyhy- ja virkistyspäivät, synttärit, polttarit, häät, leirikoulut ja luokkaretket. Katso kaikki elämykset tästä.

Tutustu Vauhtifarmin vauhdikkaaseen menoon kuvagallerian kautta. Perheille löytyy myös tekemistä arjen piristämiseksi tämän kevään erikoistilanteen keskellä.

Activities

Juhlat, kokoukset ja rutkasti tekemistä

Polttarit, synttärit, häät ja yritystilaisuudet ynnä muut tapahtumat järjestät ohjelmien ja ruokailujen kera mukavasti maaseudun rauhassa.

Kokous- ja juhlatilat 10-300 henkilölle. Saunat ja poreallas tarjoavat rentoutumista vauhdikkaan päivän jälkeen tai kokouksen päätteeksi.

Kaipaat sitten adrenaliinitäyteisiä elämyksiä kuten varjoliitoa, värikuulasotaa, vaijerilla liukua ja kuplafutista tai rauhallisempaa menoa vaikka jousiammunnan, joogan, asahin, luonnossa samoilun tai melonnan parissa, Vauhtifarmilta löytyy tekemistä jokaiseen makuun!

Offers