• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Sastamalan sydämessä sijaitseva Vammalan Seurahuone tarjoaa vieraidensa käyttöön majoitusta, herkullista ruokaa ja iltaviihdettä.

21 tilavaa hotellihuonetta langattomalla internet-yhteydellä sopivat mainiosti niin liike- kuin vapaa-ajanmatkustajalle.

A la Carte -lista tarjoaa herkullisia annoksia monipuolisesti. Myös perheen pienimmät ovat huomioitu listalla. Arkisin ravintolassa on tarjolla herkullinen buffet-lounas. Ravintolassa järjestyy myös isommat juhlat tilauksesta.

Vammalan Seurahuone tarjoaa yrityksellesi toimivan ja yksilöllisesti palvelevan kokouspaikan. Seurahuone on käytettävissänne paitsi sujuvan kokouksen pitoon, myös oivallisesti rentouttaviin hetkiin kokouksen jälkeen esimerkiksi saunoen ja ruokaillen herkullisen aterian. Kokoustilat koostuvat kabinetista, saunakabinetista ja kokoushuoneesta.

Kun tanssijalkaa alkaa kutittamaan Vammalan Seurahuone on mitä mainion paikka. Joka lauantai elävää musiikkia tanssiravintolassamme. Yökerho tarjoaa hieman menevämpiä biitejä. Pub Dublinissa on mukava rentoutua ja nauttia aidosta irkkutunnelmasta. Olet sydämellisesti tervetullut Vammalan Seurahuoneelle!

Tampereelta 45 min
Porista 60 min
Turusta 70 min
Helsingistä 120 min

Majoitus

Hotellimme sijaitsee aivan Vammalan keskustassa. Tarjoamme vieraidemme käyttöön 21 huonetta yhteensä n. 40 hengelle. Viihtyisien huoneidemme varusteluun kuuluu puhelin ja televisio. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Suurimmassa osassa huoneista on parkettilattia, joissain huoneissa on lisäksi parveke.

Halutessasi parvekkeellisen huoneen, ole hyvä ja mainitse asiasta jo varausta tehdessäsi! Asukkaidemme käytössä on maksuton wlan-yhteys internetiin. Huonehinnat sisältävät aamiaisen, iltasaunan ja kuntosalin käytön.

Aktiviteetit

Hotellilta noin 100 m etäisyydellä sijaitsevan kuntosalin käyttö (1 krt / majoitus vrk) sisältyy vieraiden majoitushintaan.

Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitseva Laiturikahvila tarjoaa upeat maisemat ja laadukkaat kahvit.

Kokouskabinetti:

Ravintolasalin ääressä oleva Kabinetti tarjoaa oivat kokoustilat vaikka 40 hengen porukalle. Kokouksen pitäminen sujuu mukavasti vaikka lounaan ohessa. Kokousvieraiden käytössä on perinteinen av-välineistö, WLAN, sekä tilauksesta videotykki ja kannettava tietokone. Tarjoilemme aamu- ja iltapäiväkahvit sujuvasti kokoustilaan. Kahvien yhteyteen voitte valita suolaisen tai makean kahvileivän.

Yökerho:

Vammalan Seurahuoneen yökerho Night-Seke on auki perjantaisin ja lauantaisin klo 24-04. Tervetuloa!

Pitopalvelu:

Vammalan Seurahuone järjestää ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin juhlat.
Vammalan Seurahuoneella voit viettää syntymäpäivät, häät, muistotilaisuudet, ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja kaikenlaiset sukujuhlat. Vammalan Seurahuoneen saliin mahtuu noin 150 ruokailijaa.

Lyhyen ajomatkan päässä:

  • Lakeside Golf, 36 reikäinen golfkeskus Pirkanmaalla
  • Ellivuoren laskettelukeskus (20 min ajomatka)
Ruoka

Ruokaravintola

Toisessa kerroksessa sijaitseva ruoka- ja seurusteluravintolamme on avoinna maanantaista sunnuntaihin. Viikonloppuisin ravintolamme iloinen tunnelma ja tanssimusiikki kutsuvat pyörähtämään parketille. Tutustu ruokalistamme herkkuihin ja viihdeohjelmaamme! Vammalan Seurahuoneelta maistuva lounas vierailijoille, niin ryhmille kuin yksityisille arkisin klo 11-14. Järjestämme ryhmille (min. 25 hlöä) lauantaisin ja sunnuntaisin buffet-ruokailuita.

Juhlat ja pitopalvelu

Vammalan Seurahuone järjestää ammattitaidolla niin pienet kuin suuretkin juhlat.
Vammalan Seurahuoneella voit viettää syntymäpäivät, häät, muistotilaisuudet, ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat ja kaikenlaiset sukujuhlat. Vammalan Seurahuoneen saliin mahtuu noin 150 ruokailijaa.

Panostamme juhlissamme mieleenpainuviin kattauksiin ja suussa sulavaan ruokaan. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa räätälöimme juhlat juuri sinulle sopivaksi.

Juhlaväki voi majoittua hotellin 21 tilavaan ja viihtyisään huoneeseen. Majoituspaikkoja löytyy jopa 50 henkilölle.

Pitopalvelumme toimii myös asiakkaan valitsemissa tiloissa. Toimitamme menun paikalle tarvittaessa ja tarjoilutkin onnistuvat ammattitaidolla.