• Ravintola Patapirtti - Uusi-Yijälän Tila
  • Ravintola Patapirtti - Uusi-Yijälän Tila

Ravintola Patapirtti - Uusi-Yijälän Tila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Hyvä ruoka, juoma, tuli ja tunnelma..

Niitä kaikkia tarjoamme Sinulle ja ystävillesi täällä Himos-alueella. Tule viihtymään, haluamme hemmotella Sinua! Ruokaile, majoitu, poikkea viinipuotiin – olet tervetullut Uusi-Yijälän tilalle ja Ravintola Patapirttiin.

Majoitus

Monipuolinen majoitus

Tarvitsetko hemmottelua? Haluatko viipyä lämminhenkisessä miljöössä hyvien palvelujen parissa? Kaipaatko mummolameininkiä tai ikimuistoisen hääyön ja -aamun? Vieraidemme mukaan meiltä saa tätä kaikkea. Vuonna 2005 valmistuneet majoitushuoneemme ja sauna tarjoavat mukavat perustilat.

Yläkerrassa on viisi majoitushuonetta, joista neljässä oma suihku/wc. Perusvuodepaikkoja on 10, enimmillään pystymme palvelemaan 16 hlöä. Siksi palvelu on taatusti yksilöllistä!

Vanhan puolen päällä sijaitseva Päätykamari palvelee parhaiten kokouskäytössä. Oma suihku ja kaksi wc:tä löytyvät uuden puolen aulatilan vierestä. Majoittujia max 6.

Aktiviteetit

Sauna ja lähialueen nähtävyydet

Sauna lämpenee iltaisin, mutta myös muiden toiveiden mukaan. Kylpeminen tapahtuu yleensä huonekunnittain.

Majoittujat voivat halutessaan lämmittää myös perinteisen puulämmitteisen rantasaunan ja nauttia Patalahden virkistävästä vedestä! Melomaankin pääsee (3 hlö kerrallaan) niin kauan kuin vesi virtaa vapaana ja virkistystä voi hakea myös Myllypuron laavun geokätköltä ja nuotiolta. Talven tultua Patalahden jäälle pääsee retkiluistelemaan ja hiihtolatu lähtee pihasta.

Jyväskylään esim. Alvar Aalto -museoon (www.alvaraalto.fi) on meiltä vain 55 km eli 40 minuutin ajomatka ja saman verran Mänttään Serlachiuksen Gösta- ja Gustaf-museoihin (www.serlachius.fi ) sekä Petäjäveden Vanhalle kirkolle (Unescon maailmanperintokohde, www.petajavesi.fi/kirkko ).

Ruoka

Suomalaisen keittiön parhaita makuja

Parhaat kotimaiset raaka-aineet ja tilaviinituotteet yhdistyneenä pirttimme vuosisataiseen ilmapiiriin tarjoavat Sinulle unohtumattomia elämyksiä. Annoksemme ovat perisuomalaisen tuhdit, kerman, suolan ja pippurin makustamat. Suomalainen keittiö on täynnä vahvoja puhtaita makuja, metsien, peltojen ja järvien antimia runsaalla kädellä annosteltuna.

Käytämme pääosin laktoosittomia maitotuotteita. Useimmat annokset voimme tehdä gluteenittomana. Ole ystävällinen ja kerro erityisruokavaliostasi, jotta palvelemme Sinua mahdollisimman hyvin! Tarjoilijaltasi ja keittiöväeltä saat tietoa paitsi lain mukaan ilmoitettavista allergeeneista myös muista raaka-aineista ja ruoan alkuperästä.