• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Yksilöllinen loma Saimaalla

Tynkkylän Lomaniemi sijaitsee maaseutuympäristössä, Saimaan Pihlajaveden rannalla, Punkaharjun Vuoriniemellä.
Lomaniemen ympäristö on saimaannorppa-aluetta saarineen, niemineen ja lahtineen.

Lomaniemessä on 14 loma-asuntoa, joiden varustelutaso on 3-5-tähden MALO -luokituksen mukainen.

Lisäksi on erämökki ja mummonmökki. Majoituspalveluiden lisäksi tarjotaan ateriapalveluita ja erilaisia oheispalveluita. Myös Saimaan veneilijöitä palvelemme sataman tarjoamin palveluin.

Majoitus

Tynkkylän Lomaniemen huvilat ovat tasokkaita ja viihtyisiä 4- ja 5-tähden MALO luokiteltuja huviloita. Ne sijaitsevat Saimaan rannalla. Lomahuvilat sijoittuvat Mökinniemen etelä-länsi rannalle.

Alue on Saimaannorppa-aluetta, saarineen, niemineen ja lahtineen. Vesi on puhdasta ja kalastusmahdollisuudet ovat hyvät, kalastusaluetta on noin 1000 ha.

Meiltä löytyy myös 10 poijupaikan vierasvenesatama Saimaan veneilijöille.

Activities

Kotimuseo tarjoaa nähtäville erilaisia työvälineitä, joista vanhimmat ovat peräisin 1800-luvulta. Tekstiiliaitasta saa ostaa Raija-emännän valmistamia tekstiilejä.

Alueelta löytyy esimerkiksi luontopolku, ja talvisin hyvät murtomaahiihtoladut sekä pilkkipaikat lomahuviloiden läheisyydessä.

Ruoka

Järjestämme tilauksesta erilaisia perhejuhlia ym. ateriapalveluita.

Noutopöytä katetaan vähintään kahdellekymmenelle hengelle, pienemmissä ryhmissä hinta on korkeampi. Sunnuntailounaalle voi osallistua ilman ryhmää, hinnan pysyessä aina samana. Mikäli halutte sunnutailounaalle jonkin tietyn paikan tai olette tulossa suuremmalla porukalla, kannattaa varata paikat. Tervetuloa!

Tarvittaviin juhliin tilat järjestyvät päärakennuksessamme. Kesäaikana on lisäksi käytössä tanssipaviljonki, huvimajoja, sekä erilaisia ruokailu/oleskeluryhmiä piha-alueella

In English

Family farm and cottage renting

Tynkkylän Lomaniemi is a family-owned company offering personal customer service in the middle of the clean and beautiful Finnish nature.

All well-equipped cottages are located on the lakeside. In summer, the café with a great view and the farm courtyard with its farm animals and traditional buildings are open daily. Lake Saimaa sailors are served at the guest harbor.

Tynkkylän Lomaniemi values purity, safety, personality, authenticity, caring and acting responsibly.

Activities

There are SUP-boards, boats, fishing equipment, guided tours, skiing equipment, bikes, snowshoes and much more to keep you entertained.