• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Tervetuloa Tuorlan Majataloon!

Ainutlaatuisessa ympäristössä sijaitseva majatalo tarjoaa herkullista ruokaa, rauhallisen yöpaikan sekä luontoelämyksiä kaiken ikäsille. Lisäksi voit ostaa mukaan luomu- ja luonnontuotteita vanhanajan tunnelmaa huokuvasta puodista.

Tiloissa mahdollisuudet järjestää tapahtumia perhejuhlista kokouksiin ja isompiin kurssitapahtumiinkin. Ravintolassamme tarjoillaan päivittäin runsas lounasbuffee ja kahvilassamme on tarjolla uunituoretta pullaa ja muita leivonnaisia sekä suolaiseen että makean nälkään.

 

Majoitus

Mukavaa majoitusta

Hostellitasoisissa huoneissa voi majoittua ympäri vuoden. Pääsääntöisesti majoitus tapahtuu kahden hengen huoneissa, jolloin majoittumaan mahtuu noin 50 hlöä. Kesäaikaan majoitustilaa on noin 100 hegelle.

Majoitus tapahtuu ns. soluasunnoissa, joissa jokaisessa on neljä kahden hengen huonetta sekä yhteiskäytössä oleva keittiö- ja oleskelutila. Wc- ja suihku sijaisevat solussa heti majoitushuoneen vieressä. Keittiöiden varustukseen kuuluu astiat, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kahvin- ja vedenkeitin, sekä televisio.

Tarjolla myös muutama 1 hlö ja 3 hlö huone.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Tuorlan Majataloon yhdessä isäntäperheen kanssa.

 

Activities

Juhlat ja kokoukset

Majatalo suunnittelee monenlaiset juhlat ja tilaisuudet toiveidenne mukaan. Ruokailut hoitaa herkuistaan tunnettu keittiömme. Majatalon juhlatilat muokkautuvat moneen tilaisuuteen ja tilasta riippuen mahtuu tiloihimme juhla- tai kokousväkeä max. 40-100 henkeä.

Kokoustilat Vouti ja Peräkammari tarjoavat viihtyisät puitteet kokouksille. Iltaisin myös Majatalon sali sopii hyvin kokouskäyttöön. Ruokailut ja taukokahvit hoitaa keittiömme laadukkaista kotimaisista raaka-aineista.

Kauttamme on saatavila myös ohjelmapalveluja, joita räätälöimme yhteistyökumppaniemme kanssa.

Ruoka

Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan

Tarjoamme päivittäin maukkaan ja runsaan lounasbuffeen ja kahvilavalikoimastamme löytyvät makeat ja suolaiset herkut. Ravintolamme tilat sopivat myös perhe- ja yritystapahtumiin yhteensä 60 vieraalle.

Ruokailut juhlapäivinä, kuten äitien- ja isänpäivänä sekä joulun alla, katetaan runsaammin ja teemaan sopivasti.

Valmistamme myös herkulliset täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piirakat tilauksesta joko kotona tai yrityksissä pidettäviin juhliin.

Lähiruoka- ja lahjapuodista hankit mm. lähellä tuotettuja elintarvikkeita sekä käsitöitä.

In English

Great stop along the King's Road

Only 13 kilometers from Turku, Hostel Tuorla is a convenient place to stay for families, sports teams and groups.

Apartments for 8 people (4 double rooms) with shared shower, toilets, kitchen and TV.
There are beds for 50 people the year around and in the summertime we can accommodate 200 visitors.

Services provided by Tuorla include a café-restaurant, souvenir shop, sauna, farm and pets, garden with gorgeous apple trees and nature trails nearby.