• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Tervetuloa Tuorlan Majataloon!

Ainutlaatuisessa historiallisessa kartanoympäristössä sijaitseva Tuorlan Majatalo tarjoaa herkullista ruokaa, rauhallisen yöpaikan sekä luontoelämyksiä kaiken ikäisille. Majatalon vanhanajan tunnelmaa huokuvasta puodista teet ostoksia ihanista luomu- ja luonnontuotteista.

1800-luvun alun voudin taloon saneeratut tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille perhejuhlista kokouksiin ja isompiin kurssitapahtumiin. Ravintolassamme tarjoillaan päivittäin runsas lounasbuffet, ja kahvilassamme on tarjolla uunituoretta pullaa ja muita leivonnaisia sekä suolaisen että makean nälkään.

Tuorlan ympäristössä voit rentoutua luontopolulla upeassa lounaissuomalaisessa tammilehtomaisemassa.

 

Majoitus

Mukavaa majoitusta

Majatalo tarjoaa hostellitasoista majoitusta ympäri vuoden.  Majoitus tapahtuu pääasiassa kahden hengen huoneissa. Majoitustiloja on tarjolla ympäri vuoden 50 hengelle. Kesäaikaan majoitustilaa on noin 100 hengelle.

Huoneet ovat soluasunnoissa, joissa jokaisessa on neljä kahden hengen huonetta sekä yhteiskäytössä oleva keittiö- ja oleskelutila. Wc ja suihku sijaisevat solussa heti majoitushuoneen vieressä. Keittiöiden varustukseen kuuluvat astiat, liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä televisio.

Tarjolla on myös kaksi kahden hengen huonetta omin mukavuuksin Majatalon päärakennuksessa.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan Tuorlan Majataloon yhdessä isäntäperheen kanssa.

 

Activities

Juhlat ja kokoukset

Majatalo soveltuu monenlaisten yksityisjuhlien ja yritystilaisuuksien viettoon.  Ruokailut hoitaa herkuistaan tunnettu keittiömme. Majatalo tarjoaa erilaisia tiloja kokouksiin ja seminaareihin.  Juhlatilat pystymme järjestämään jopa 100 hengen juhlille.

Majatalon päärakennuksen omat viihtyisät kokoushuoneet  Vouti ja Peräkammari tarjoavat viihtyisät puitteet kokouksille. Iltaisin myös Majatalon sali sopii hyvin kokouskäyttöön. Ruokailut ja taukokahvit hoituu keittiömme käyttämistä laadukkaista kotimaisista raaka-aineista. Majatalolta voit myös tilata juhla- ja kokoustarjoilut kotiisi ja työpaikalle.

Yhteistyökumppaniemme kanssa suunnittelemme ohjelmaa yritysten ja yhteisöjen tyhy - ja virkistyspäiviin.

Luontopolku ja elämykset

Majatalo sijaitsee Tuorlan kartanon luonnokauniilla mailla. Pihapiiristä lähtee n. yhden kilometrin mittainen luontopolku, joka kiertää alueen historiallisessa tammilehdossa ja rajautuu Piikkiönlahden rantaan. Majatalon käytössä on rantasauna ja useampi laavupaikka polun varrella, jossa voit pysähtyä sytyttämään tulen ja keittämään vaikka nokikahvit. Luonto- ja elämysmatkailun yheistyökumppanimme tarjoavat erilaisia luonnossa toteutettavia aktiviteetteja ja opastusta.

Ruoka

Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan

Tarjoamme päivittäin maukkaan ja runsaan lounasbuffet'n.  kahvilavalikoimastamme löytyvät makeat ja suolaiset herkut. Ravintolamme tilat sopivat myös perhe- ja yritystapahtumiin yhteensä 60 vieraalle.

Ruokailut juhlapäivinä, kuten äitien- ja isänpäivänä sekä joulun alla, katetaan runsaammin ja teemaan sopivasti.

Valmistamme myös herkulliset täyte- ja voileipäkakut sekä makeat ja suolaiset piirakat tilauksesta kotijuhliin ja yritystilaisuuksiin.

Lähiruoka- ja lahjapuodista teet ostoksia lähellä tuotetuista elintarvikkeista ja käsitöistä.

In English

Great stop along the historical King's Road

Situated only 13 kilometers from Turku, Hostel Tuorla is a beautiful tourist attraction surrounded by an unique historical environment.

Hostel Tuorla is a cozy place to spend time and stay over night for families, sports teams and groups.

Shared flats for up to 8 people (4 double rooms) with a shared shower, toilets, kitchen and TV.
There are beds for 50 people the year around and in the summertime we can accommodate up to 100 visitors.

Services provided by Hostel Tuorla include a café-restaurant, souvenir shop, sauna, farm and pets, garden with gorgeous apple trees and nature trails nearby.

You can reach Tuorla also by local transportation. Look for more information at www.föli.fi