• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Tervetuloa Törmälän Tilalle Siikajoen törmälle!

Törmälän Tilalla on upeat puitteet sukujuhlien, yritysjuhlien, kokousten tai muiden tapahtumien järjestämiselle. Tilalla on myös majoituspalvelua joko huoneissa tai aittamökeissä. Elämyksellisen yön voi viettää myös puussa - Tentisilessä - Siikajoen rantatörmällä, kuunnellen lintujen laulua auringonlaskussa tai katsellen tähtitaivasta syyspimeällä.
Törmälän Tilalla on juuret vahvasti Siikajoen rantatörmällä. Ensimmäiset merkinnät asutuksesta näissä joenrantamaisemissa löytyvät jo vuodelta 1540 ja nykyisen, Törmälän suvun isännöimän päärakennuksen vanhimmat osat ovat 1700-luvun loppupuolelta. Tänä päivänä Törmälän Tila on elinvoimainen matkailutila, joka on jo vuodesta 1988 lähtien palvellut niin yksityisiä, yrityksiä kuin yhteisöjä läheltä ja kaukaa.

Majoitus

Hyvät unet maaseudun rauhassa

Törmälän Tilalla voit nukkua yösi rauhassa. Laadukkaat vuoteet ja rauhallinen ympäristö takaavat makeat unet niin pienille kuin isommillekin matkalaisille. Törmälän pihapiirissä on majoitustilaa kaikkiaan 50 hengelle.

Mökkimajoitus

4 kpl tunnelmallisia, kaksikerroksisia aittamökkejä pihapiirissä ja jokitörmällä. Vuodepaikkoja 4–5 hengelle, minikeittiö, wc/suihku ja tv.

Huonemajoitus

Väentuvassa sijaitsee 6 hotellitasoista huonetta, joissa vuoteet 2–4 hengelle, wc/suihku, tv ja wlan (yksi huoneista inva-varustettu). Lisäksi Väentuvassa on kolme 3–4 hengen huonetta, joissa kerrossängyt, wc ja suihku ovat käytävällä.

Activities

Kokous- ja virkistyspalvelut

Törmälän Tila on kasvattanut suosiotaan yritysten ja yhteisöjen kokous- ja koulutuspaikkana sekä erilaisten virkistyspäivien pitopaikkana. Törmälästä löytyy tiloja monipuolisesti sekä isojen että pienien ryhmien käyttöön. Vastakohtana toimistomaisuudelle Törmälä tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan ympäristön kauniissa Siikajokivarren maisemissa.

Tiiviin koulutuspäivän lomassa tai vaikkapa päivän päätteeksi on mukava hengähtää hetki. Koulutus- ja virkistyspaketteihin on tarjolla erilaisia leikkimielisiä aktiviteetteja, kuten vaikkapa tandem-hiihtoa tai pressu-lentopalloa. Ja päälle nautitaan tietysti nokipannukahvit ja itse paistetut tikkupullat.

Juhlapalvelut

Törmälän Tilan monipuoliset tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisille juhlille ja tilaisuuksille. Uusi 100–120-paikkainen juhlasali, Maijan sali, soveltuu erinomaisesti niin häiden, syntymäpäivien ja sukujuhlien kuin muistotilaisuuksienkin pitopaikaksi.

Pienemmälle porukalle juhlatilaksi käyvät myös kodinomaista lämpoä huokuva päärakennus pirtteineen ja peräkamareineen tai tunnelmallinen Saunapirtti.

Juhlapalvelumme kattaa tilojen lisäksi kaikki ateriapalvelut ja lisäksi samasta pihapiiristä löytyy yöpymispaikka 40–50 juhlavieraalle.

Ruoka

Ateriapalvelut

Törmälässä tykätään hyvästä ruoasta ja sitä halutaan tarjota myös asiakkaille. Törmälän Tilan keittiössä valmistuvat ateriat niin arkeen kuin juhlaan.

Ruoat valmistetaan laadukkaista ja mahdollisuuksien mukaan lähialueelta peräisin olevista raaka-aineista alusta loppuun asti omassa keittiössä.

Törmälässä vierailijan vastaanottaa usein vastapaistettujen leivonnaisten tuoksu.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä Teille sopiva ateriakokonaisuus.

In English

Törmälän Maatilamatkailu

 

Facebook

Contact