• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Kokous- ja saunatilat omalla uimarannalla

The View Oulujoki tarjoaa huippupuitteet kokouksille upeissa maisemissa, vain 20 km päässä Oulusta.

Tilan sydämenä toimii vuonna 1900 rakennettu ja vastaremontoitu törmällä sijaitseva päärakennus. Myös vuoden 2017 lopussa remontoitu pihasauna näköalaterasseineen ja paljuineen luo tunnelmaa.

Päärakennus käsittää pirtin keittiönurkkauksella, parven makuusijoineen (6), kylpyhuoneen, kokoushuoneen ja porstuan sekä unohtumattomat maisemat Oulujoen yli. 3 metriä pitkän pirtin pöydän ääreen on hyvä rauhoittua kokoustamaan.

Huippuluokan av-laitteisto pitää huolen esityksesi näkyvyydestä kaikille. Päärakennuksen yhteydessä on valtava näköalaterassi, jossa on grilli ja pöytäryhmä.

Tila sijaitsee omalla n. 2,5 hehtaarin tontilla Oulujoen pohjoisrannalla. Valtavat marja- ja sienimetsät Vaalantien toisella puolen ja läheisyydessä myös mm. Turkan Ratsurinne, Sankivaaran golf-keskus ja Pilpajärven luontopolut.

 

Majoitus

The View - Oulujoki tarjoaa myös majoitustiloja. Päärakennuksen nukkumaparvella on makuusijat kuudelle, alakerran olohuoneessa vuodesohva kahdelle. Kesäisin porstuassa on vuodesohva kahdelle.

Activities

The View - Oulujoen sijainti tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Koska viimeksi olet matkustanut lossilla? Oulujoen ylittävä Pikkaralan lossi liikennöi toukokuusta lokakuulle maanantaista perjantaihin klo 8-17 ja lauantaisin klo 8-15. Lossilla matkustaminen ei maksa mitään ja on kesäpäivänä hieno kokemus.

Turkan ratsurinne
Matkalampi
Sankivaaran golf-kenttä