• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Tertin kartano

Tertin kartano Mikkelissä 5-tien varrella tunnetaan ruoastaan ja vieraanvaraisuudestaan. Erilaiset kokoukset ja tapahtumat ruokatarjoiluineen ovat olleet kartanoa isännöivän Pylkkäsen perheen leipäpuu ja intohimo vuodesta 1978 lähtien, jolloin kartanon päärakennuksen saliin katettiin ensimmäisen kerran eteläsavolainen pitopöytä.

Nykyisin Tertin kartano on kulinaristien kestihovi, toimiva maatila ja kodikas hotelli, jonka kahvila-puodissa tarjoillaan lounasta ja lämpimäisiä joka päivä läpi vuoden. Paketoimme myös liikelahjat ja herkkukorit makusi mukaan.

Tervetuloa ravintolaan, kahville ja ostoksille tai viipymään pidemmäksikin aikaa!

Majoitus

Hotelli

Viisi hotellihuonettamme palvelevat Teitä ympäri vuoden. Kävelyretki puutarhaan, tutustuminen kartanon pihapiiriin tai polkupyöräretki lähiympäristöön virkistävät mukavasti. Ainutlaatuisessa ympäristössä lyhytkin vierailu tuntuu kunnon lomalta!

 

Aktiviteetit

Juhlat, kokoukset ja virkistysohjelmaa

Häät ja muut juhlat

Järjestämme vankalla ammattitaidolla kaikki elämäsi juhlat! Tuo sinä vieraat, me luomme tunnelman. Valitse useista juhlamenuista mieleisesi.

Hääjuhlat räätälöimme aina vieraiden toiveiden mukaan. Varaa aikasi hääneuvotteluun ja teemme tarjouksen toiveidesi mukaan.

Kokoukset

Valittavana ja räätälöitävänä erilaisia kokouspaketteja ruokailuineen. Ottakaa yhteyttä ja kertokaa toiveistanne, suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus!

Virkistysohjelmaa vierailun aikana

Erilaisia virkistyksiä erikokoisille ryhmille (alkaen 2 henkilöä), esimerkiksi kartanon esittelykierros, metsäretki ja islanninhevosvaellus.

Ruoka

Kahvila & Herkkupuoti 

Olemme avoinna ympäri vuoden. Tarjoamme kotitekoisia kahvileipiä ja sesongin herkkuja, ja puodissamme on myynnissä Tertin kartanon omia herkullisia tuotteita. Monet tuotteistamme on valmistettu Tertin omista raaka-aineista perinteisellä Tertin reseptiikalla. Herkut voit ostaa myös Tertin verkkokaupasta.

Kahvilassa katetaan myös lounaspöytä päivittäin klo 11-16. Lauantaisin ja sunnuntaisin tarjolla on herkullinen brunssi.

Kartanon ravintola

Ravintola on avoinna ennakkovarauksesta milloin tahansa, juhlapyhinä ja kesällä päivittäin. Nyt kuuluisa joulupöytä katettuna 25.11.-23.12. päivittäin!