• Ranta-Kukkaro

Ranta-Kukkaro

  • Yleistä
  • Majoitus
Yleistä

Ranta-Kukkaron lomamökit sijaitsevat luonnonkauniin Kukkaroisen rannalla Uuraisilla, Kyynämöisten kylällä.

Hyvin varustetuilla ja talviasuttavilla mökeillämme voit viettää omatoimista lepolomaa vaikkapa soudellen ja kalaisan järven antimia puijaten. Luonnossaliikkujalle seutu tarjoaa mainiot mahdollisuudet retkeilyyn, marjastukseen ja sienestykseen. Talvisin voit kokeilla patikointia lumikengillä, lähteä hiihtoretkelle vaikkapa suoraan mökkirannasta – tai vain nauttia rauhasta ja takkatulen lämmöstä.

Majoitus

Tarjoamme ympärivuotiseen käyttöön sopivat mökkitilat viidelle / kuudelle henkilölle. Mökkien nimet ovat Sorsa ja Telkkä. Makuuhuoneessa nukutaan parisängyssä, ja olohuoneesta voi verholla erottaa makuualkovin, jossa on kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneessa on lisäksi levitettävä sohva. Mökin sydän on varaava tiilitakka, jonka lisäksi mökissä on turvallinen sähkölämmitys. Ruokaa voi laittaa mukavasti puu- tai sähköliedellä - ja ulkona grillikatoksessa.

Käytössänne on jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Pihalla on puuliiteri, josta löytyy kuivaa puuta säällä kuin säällä, sekä ulkohuussi eksotiikkaa kaipaaville. Viluvarpaiden ei välttämättä tarvitse lähteä pihan perälle, sillä mökissä on myös sisävessa pesutilojen yhteydessä. Saunassa on nopeasti lämpiävä puukiuas.