• Pyhäjoen tila

Pyhäjoen tila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • In English
Yleistä

Tervetuloa lomailemaan maaseudulle

Pyhäjoen tila sijaitsee Varsinais-Suomessa, Salon Perniössä, maakunnallisesti arvokkaalla maisema-alueella Perniönjoen varrella.

Nykyisellä suvulla tila on ollut v. 1704 lähtien ja nykyiselle omistajasukupolvelle tila on siirtynyt v. 2015. Kasvinviljely ja kuljetustoiminta ovat tilan pääelinkeinot.

Maaseutumatkailu alkoi tilalla 2000-luvulla ja nykyään pihapiirissämme on kaksi vuokramökkiä matkailijoiden käyttöön.

Pyhäjoen tila tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta hienossa maatilamiljöössä.

Majoitus

Nuku hyvin

Maatilan pihapiirissä on kaksi vuokramökkiä. Molemmat ovat varattavissa vuoden ympäri.

Muonamiehessä on sänkypaikat 8:lle ja varavuode kahdelle. Muonamies on tilan entinen asuinrakennus, mutta remontoitu 2000-luvulla matkailijoiden käyttöön. Mökissä on sähkölämmitys ja nykyaikaiset kodinkoneet. Vanhanajan tunnelmaa tuovat kuitenkin yhä keittiöön jätetty puuhella ja alakerran huoneiden pönttöuunit.

Vauvila on valmistunut v.2009. Mökissä on sänkypaikat kuudelle ja varavuode yhdelle.

 

Activities

Luonnon keskellä

Pihaa ympäröivät tilan pellot ja metsäsaarekkeet. Vuodenaikojen vaihtelut näkyvät ympäröivässä luonnossa ja maatilamme toiminnassa. Keväällä saatat päästä seuraamaan kylvöjä ja syksyllä puinteja pellon laidalta. Metsässä kypsyvät mustikat, vadelmat ja puolukat.

Uintia, melontaa ja muita aktiviteetteja

Kesäisin pääset uimaan pihalammessamme sekä soutelemaan ja kalastamaan Perniönjoella. Perniönjokea pitkin pääsee myös Kiskonjoen melontareitille. Opastettuja melontaretkiä ja monenlaista muuta ohjelmaa järjestää Extreme Fun.

Syksyisin tilallamme on ollut myös kyyhkyjahteja yhteistyökumppanin järjestämänä.

Päiväretkiä voit tehdä vaikkapa Teijon kansallispuistoon tai tutustua Teijon alueen ruukkikyliin. Lisää alueen käyntikohteita löydät myös Salon kaupungin matkailusivuilta.

In English

Peaceful farm living

Farm has been owned by same family since 1704. Nowadays business is centered on tourism, agriculture and transport. There's two rental cottages at the courtyard of the farm, that offer you peace in nature, on the beautiful countryside setting!

Accommodation

Two cottages, Muonamies for max 10 people and Vauvila for up to 7 people, are equipped with kitchens including kitchenware, bathrooms and saunas.

The separate wood-burning sauna by the lake brings relaxation for all tensions. You can also dip in for a swim or barbecue.

Activities

Follow the farm life, swim, go fishing or use the rowing boat in Perniö river, walk in the tranquil forest and pick up wild, fresh berries. The Salo area offers great possibilities for all kinds of activities.

Contact