• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Tervetuloa lomailemaan maaseudulle

Pyhäjoen tila sijaitsee Varsinais-Suomessa, Salon Perniössä, maakunnallisesti arvokkaalla maisema-alueella Perniönjoen varrella.

Nykyisellä suvulla tila on ollut v. 1704 lähtien ja nykyiselle omistajasukupolvelle tila on siirtynyt v. 2015. Kasvinviljely ja kuljetustoiminta ovat tilan pääelinkeinot.

Maaseutumatkailu alkoi tilalla 2000-luvulla ja nykyään pihapiirissämme on kaksi vuokramökkiä matkailijoiden käyttöön.

Pyhäjoen tila tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta hienossa maatilamiljöössä.

Majoitus

Maatilamme pihapiirissä on kaksi vuokramökkiä. Molemmat ovat varattavissa vuoden ympäri.

Muonamiehessä on sänkypaikat 8:lle ja varavuode kahdelle. Muonamies on tilan entinen asuinrakennus, mutta remontoitu 2000-luvulla matkailijoiden käyttöön. Mökissä on sähkölämmitys ja nykyaikaiset kodinkoneet. Vanhanajan tunnelmaa tuovat kuitenkin yhä keittiöön jätetty puuhella ja alakerran huoneiden pönttöuunit.

Vauvila on valmistunut v.2009. Mökissä on sänkypaikat kuudelle ja varavuode yhdelle.

 

Aktiviteetit

Luonnon keskellä

Pihaa ympäröivät tilan pellot ja metsäsaarekkeet. Vuodenaikojen vaihtelut näkyvät ympäröivässä luonnossa ja maatilamme toiminnassa. Keväällä saatat päästä seuraamaan kylvöjä ja syksyllä puinteja pellon laidalta. Metsässä kypsyvät mustikat, vadelmat ja puolukat.

Uintia, melontaa ja muita aktiviteetteja

Kesäisin pääset uimaan pihalammessamme sekä soutelemaan ja kalastamaan Perniönjoella. Perniönjokea pitkin pääsee myös Kiskonjoen melontareitille. Opastettuja melontaretkiä ja monenlaista muuta ohjelmaa järjestää Extreme Fun.

Syksyisin tilallamme on ollut myös kyyhkyjahteja yhteistyökumppanin järjestämänä.

Päiväretkiä voit tehdä vaikkapa Teijon kansallispuistoon tai tutustua Teijon alueen ruukkikyliin. Lisää alueen käyntikohteita löydät myös Salon kaupungin matkailusivuilta.

Ruoka

Ruokapalveluita tilallamme ei ole. Voit itse valmistaa ruokaa mökkiemme hyvin varustelluissa keittiöissä tai grillipaikoilla.

Perniöstä löytyy myös useita pitopalveluja, jos kaipaat cateringia vierailusi aikana. Kysy lisää varauksen yhteydessä!