• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Loistavaa ohjelmaa all-inclusive safarien muodossa

Pro Fantasy Safari on maastoautosafareihin erikoistunut elämyspalveluyritys. Järjestämme safareita, jotka tarjoavat unohtumattomia kokemuksia ja haasteita Etelä-Suomen suurimpiin kuuluvan Laipanmaan erämaa-alueella.

Maastoautosafarit ovat loistavaa ohjelmaa yrityksen virkistyspäivään, polttareihin tai yksinkertaisesti hauskanpitoon hyvällä kaveriporukalla!

Safarilla jokainen saa ajaa itse: joka autossa on kaksi asiakasta, ja autoja sekä kuljettajia vaihdetaan usein. Ajokalustona on useita erilaisia ja erityyppisiä maastoajoneuvoja. Voitte osallistua safarille myös omilla maastoautoillanne, mikäli kantti kestää!

Kaikkiin safareihin sisältyvät asiakkaan toiveiden mukaiset ruokailut, kahvit, varusteet sekä teoria- ja turvakoulutus. Safareihin voidaan myös liittää erilaisia tapahtumia, kuten vaikkapa kilpailun ryhmän mestariampujan tittelistä mustaruutimusketilla, tarkkuuskiväärillä tai jousipyssyllä.

Majoitus

Villa Pinea

Villa Pinea on syksyllä 2012 valmistunut 5 tähden järvenrantahuvila. Vuodepaikkoja on 8+4, kolme makuuhuonetta + kaksi makuuparvea.

Majoitus järjestetään tarvittaessa myös yhteistyössä lähialueiden mökkiyrittäjien kanssa.

Activities

Safarit sopivat loistavasti yritystilaisuuksiin, kuten virkistyspäivän ohjelmaksi: valittavissanne on mm. yrityksen nimellä varustetut pokaalit, erikoiskuljetukset, ruokailut, sekä sauna.

Voimme järjestää safarin yhteyteen myös muita erikoistapahtumia, kuten rallikyyditys, kuumailmapallolento, rallisimulaattori, kanoottisafari, moottorikelkkasafari, vesijettisafari, eräolympialaiset, köysilaskeutuminen, erävaellus ja teemaillalliset.