• Yleistä
  • In English
Yleistä

Kiireetön lomakylä keskellä kauneinta Tunturi-Lappia

Lapin rauhaa, puhtaita maisemia sekä majoitus-, ohjelma- ja ravitsemispalveluja ryhmille, perheille ja leirikoululaisille. Voit tutustua porotilan arkeen ja elämään sekä nauttia perinteisistä lappilaisista ruoista. Lisäksi voit kokea elämyksiä yksin ja yhdessä niin tunturissa kuin joellakin. Hoidetuille hiihtoladuille ja kelkkareiteille pääset suoraan pihalta.

Lomakylässä on neljä paritaloa, joissa kussakin on kaksi huoneistoa. Kussakin huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, tupa, sauna ja pesuhuone. Erityisesti ryhmien suosimassa leirirakennuksessa, Kelokannossa, on viihtyisät tilat saunoineen ja keittiöineen. Kelokannon huoneet ovat 2-4 hengen huoneita, joissa petipaikkoja riittää yli 50 hengelle.

Ruokala on 60-paikkainen. Se sijaitsee päärakennuksessa, jossa on myös kioski- ja matkamuistomyyntiä sekä saatavilla kalastusluvat Ounasjokeen ja Pallasjärveen. Ruokalassa voit nauttia seisovan pöydän paikallisista herkuista, kuten porosta, kalasta ja marjoista.

 

In English

Tranquil holiday village in Fell Lapland

Welcome to the village of Raattama and Reindeer Farm Accommodation Autto.

The farm is located in Fell Lapland in the municipality of Kittilä, in the village called Raattama. The holiday cottages are close by the river Ounas and fells of Pallas in Pallas-Ylläs National Park.

Autto offers accommodation, catering and entertainment services for groups, families and individuals in the peaceful landscapes of Lapland.
Here you can enjoy the pure nature by fishing, hiking, skiing or snowmobiling. The routes are easy to go and easy to find, they start right from the farm's yard.