• Yleistä
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti on Limingan kunnassa sijaitseva kokous- ja pitopalvelupaikka.

Pienet ja isot pitoherkut onnistuvat tilauksesta, kuin myös juhlan koko menu jopa 140 ihmiselle asti. Pitojen Helmi auttaa perhejuhlien, pikkujoulujen, ja VIP-tilaisuuksien järjestämisessä. Lisäksi paikasta löytyy kaksi puulämmitteistä saunaa, joihin voi tilata myös tarjoilut.

Paikassa voi  järjestää erilaisia tilaisuuksia, kuten tansseja ja näytelmiä, kokouksia, seminaareja, näyttelyitä, messutapahtumia ym. Myös tunnelmallinen vuonna 1951 valmistunut wanhan ajan auto on tilattavissa eri tilaisuuksiin.

Aktiviteetit

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti tarjoaa uusittuja saunatiloja, joita voi vuokrata vaikkapa kokousporukalle tai omien kavereiden kanssa virkistyskäyttöön. Takkatuvassa on tilaa noin 40 henkilölle.

Kokousvieraille on tarjolla erilaisia ja erikokoisia kokoustiloja täysin varustein (mm. dataprojektori, fläppitaulu, kopiontipalvelu).

Paikan "Separaattorikeskus" on moneen tarkoitukseen mukautuva tila, jossa voi järjestää esimerkiksi tansseja, erilaisia luentoja, kokouksia, seminaareja, näyttelyjä, messutapahtumia ja paljon muuta.

Lisäksi paikasta löytyy kotimuseo, jossa on nähtävissä paikan historiaa yli 200 vuoden ajalta.

Ruoka

Pitojen Helmi & Helmen Pirtti tarjoaa tilausleivontaa ja pitoherkkujen valmistamista, ruokalistan suunnittelua, auttaa järjestämään erilaisia tilaisuuksia ja juhlia, kuten perhejuhlia, pikkujouluja, kokouksia ym.

Paikassa on A-oikeudet.