• Yleistä
Yleistä

Rauhallinen loma järven rannalla

Majoitus

Tarjoamme pidempiaikaista (vähintään 6 yötä)  majoitusta rauhalliselta ja mukavalta alueelta Ruoveden kauniissa maisemissa, järven rannalta.

Vuonna 1874 rakennetussa, perinteiseen tapaan hiljattain remontoidussa päärakennuksessa on 3 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joissa on yhden hengen vuoteet. Huonemajoittujilla on yhteinen kylpyhuone. Samoin yhteiskäytössä on ranta-alueella sijaitsevat sauna, ulkogrilli, terassi ja huvimaja. Aamiainen ei sisälly hintaan.

Aktiviteetit

Järvi tarjoaa monia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon: kesällä uinti, soutu, melonta, retket saarille, talvella hiihto ja luistelu. Läheisissä metsissä on hyvin merkittyjä polkuja. Helvetinjärven kansallispuisto on vain 20 minuutin matkan päässä. Olemme valmiita kertomaan paikallishistoriasta ja -kulttuurista, mukaanlukien ruokaan liittyvät. Vuokraamme joitakin kalastusvälineitä ja lasikuitukajakkejamme.

Sauna

Sauna on erillisessä rakennuksessa järven rannalla, n 70 m:n päässä. Rakennuksessa on kiva terassi järvinäköalalla. Saunan takkatuvassa voi eri maksusta yöpyä 4 henkilöä.  Vieressä oleva huvimaja kesäkeittiöineen sekä ulkogrilli ja vene ovat majoittujien käytössä. Valitettavasti saunaa ja paviljonkia voidaan käyttää vain toukokuusta lokakuuhun asti.