• Yleistä
  • In English
Yleistä

Rauhallinen loma järven rannalla

Majoitus

Tarjoamme pidempiaikaista (vähintään 6 yötä)  majoitusta rauhalliselta ja mukavalta alueelta Ruoveden kauniissa maisemissa, järven rannalta.

Vuonna 1874 rakennetussa, perinteiseen tapaan hiljattain remontoidussa päärakennuksessa on 3 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joissa on yhden hengen vuoteet. Huonemajoittujilla on yhteinen kylpyhuone. Samoin yhteiskäytössä on ranta-alueella sijaitsevat sauna, ulkogrilli, terassi ja huvimaja. Aamiainen ei sisälly hintaan.

Aktiviteetit

Järvi tarjoaa monia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon: kesällä uinti, soutu, melonta, retket saarille, talvella hiihto ja luistelu. Läheisissä metsissä on hyvin merkittyjä polkuja. Helvetinjärven kansallispuisto on vain 20 minuutin matkan päässä. Olemme valmiita kertomaan paikallishistoriasta ja -kulttuurista, mukaanlukien ruokaan liittyvät. Vuokraamme joitakin kalastusvälineitä ja lasikuitukajakkejamme.

Sauna

Sauna on erillisessä rakennuksessa järven rannalla, n 70 m:n päässä. Rakennuksessa on kiva terassi järvinäköalalla. Saunan takkatuvassa voi eri maksusta yöpyä 4 henkilöä.  Vieressä oleva huvimaja kesäkeittiöineen sekä ulkogrilli ja vene ovat majoittujien käytössä. Valitettavasti saunaa ja paviljonkia voidaan käyttää vain toukokuusta lokakuuhun asti.

 

In English

 Welcome to our lakeside holiday farm Peltomaa

As Peltomaa is situated by the lake, there is a multiple choice of activities to choose from: in summer swimming, rowing, paddling, picnics on the islands, fishing and in winter skiing and skating. In the forests nearby there are lots of well-marked hiking trails. Helvetinjärvi National Park is only 20 minutes´ drive away. For those interested in Finnish culture, e.g. food, we are ready to make you acquainted with that too. Some fishing equipment and our fibreglass kayaks are available for rent.

Rooms
Traditionally decorated, newly renovated rooms with shared bathroom are in the manorlike house which dates back from the year 1874. We have 3 rooms with two single beds in each room. Breakfast is not included. Communal facilities include a sauna, BBQ, terrace and a pavillion on the lake shore.
Also TV and Wi-Fi are available. The nearest food shops are 9 km away.

contact