• Pätiälän kartanon lomamökit
  • Pätiälän kartanon lomamökit

Pätiälän kartanon lomamökit

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Meillä on aikaa ja meillä on rauhaa

Pätiälän kartano sijaitsee eteläisen Suomen sydämessä, Asikkalassa. Elämää seudulla tiedetään olleen jo kivikaudella. Onpa kartanon mailta löydetty Viikinkien merkittävä rahakätkökin, sijaitseehan tila aivan Päijänteen rannalla, muinoin niin tärkeän vesireitin varrella.

Helsingistä on matkaa vain 138 km ja Lahden talviurheilukaupungista 35 km. Lähimmät palvelut ovat 10 km:n päässä Vääksyssä. Vehmas, vesistöinen luonto, kumpuilevat maanviljelysmaisemat sekä harjut luovat upeat puitteet maanläheiseen lomailuun.

Majoitus

Mökkielämää

Yksilöllisesti sisustetut kelohonkamökit- ja hirsihuvilat sijaitsevat väljästi 5 km:n pituisella rantaviivalla. Mökeillä on oma pihapiiri ja ranta, sauna, terassi, moderni keittiö ja kylpyhuone,tunnelmallinen takka, ikivanhoja kelohirsiä tai puhtaanraikasta puuta ympärillään.

Mökit ovat kooltaan joko 2:lle, 4:lle tai 6:lle hengelle. Myös varustetasossa on vara valita korkeatasoisista hirsihuviloista erämaatunnelmaisiin mökkeihin. Tulitpa milloin tahansa, jokainen vuodenaika luo omat eksoottiset puitteensa mökkielämälle.

Activities

Päijänteen mahdollisuudet

Päijänteen lahdet ja poukamat, kaislikot ja järvenselät tarjoavat mahdollisuuden kalastukseen. Ympäröivissä moni-ilmeisissä metsissä on runsaat sieni- ja marjamaat. Kartanon mailla on paljon pieniä, rauhallisia metsäteitä lenkkeilyyn.

Kesällä voi piipahtaa kartanon pihapiirissä sijaitsevassa "Ullan Pulla" galleriassa. Talven iloihin kuuluvat murtomaahiihto, pilkkiminen, kelkkailu, pulkkamäki... Suomen luonnossa kaikki on aina kaunista ja vaihtelevaa; jokaisella on siinä oma maisemansa.