• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Tervetuloa Paijan tilalle!

Päivi ja Hannu Paijan maatilalla on leppoisa tunnelma. Isäntä ja emäntä toivottavat vieraat tervetulleiksi ja huolehtivat viihtymisestä. Isolla ja kauniilla pihamaalla, viihtyisissä majoitustiloissa, kokous- ja juhlasalissa vieraat nauttivat olostaan.

Isäntäperhe asuu tilan toisessa talossa ja ovat lähellä kun tarvitaan.

Majoitus

Paijan Maatilamajoitus majoittaa mukavasti maatilalla, tilan vanhassa päärakennuksessa, joka on kunnostettu majoituskäyttöä varten. Kaikki mukavuudet on ja tunnelma leppoisa kuin kotiinsa tulisi.

Talossa on eri kokoisia huoneita ala- sekä yläkerrassa ja yläkerran terassilla voi nauttia vaikkapa aamukahvit auringonpaisteessa. Paijalla on mahdollisuus aamiaismajoitukseen, majoitustalon keittiö on asukkaiden käytössä kaikkine varusteineen, astioineen ja ruokailutiloineen. Hääsviitti on korjattu vanhaan Kanapiian kammariin, jossa on aikoinaa asunut oikea kanapiika.

Majoittuminen omalla asuntoautolla tai -vaunulla onnistuu myös tilallamme pihaleirintänä.

Aktiviteetit

Kokoukset, ryhmät ja tilaussauna

Olipa kyseessä sitten yhdistyksen vuosikokous tai yrityksen koulutustilaisuus, löytyy Areenalta tarvittava välineistö tilaisuuden järjestämiseen. Hyvät tuolit kokous- tai koulutusväelle, fläppitaulu, piirtoheitin sekä cd-soitin äänentoistoineen ja videotykkeineen.

Asiakasiltohin voi vaikka tilata Ypäjän Musiikkiteatterin iloisen revyyn erilaisista näytelmistä.

Menninkäissavusauna ja Takkatupa maan alla palvelee  n 30 hlö:n ryhmiä. Saunassa on kosteat löylyt ja reilunkokoiset suihkutilat. Ulkona voit nauttia kylpykuution lämmöstä talvella tai pulahtaa lampeen.

Paijan maatilalta löytyy kaiken muun mukavan lisäksi myös aivan mahtavan hyvä perhesauna. Saunojia voi kerralla olla n. 15 henkilöä, joista puolet mahtuu lauteille. Kesällä sauna on varustettu puhtaalla ja kirkasvetisellä uima-altaalla.

Ruoka

Juhla-Areenassa voi järjestää vastaanoton häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuisemmallekin vierasmäärälle, kuten myös pitopöytään aitoa kotiruokaa ja kakkukahveja.

Olemme saaneet erittäin paljon kiitosta viihtyisistä tiloista, laajasta maalaismaisemallisen kauniista pihapiiristä sekä aidosta, omassa keittiössä valmistetusta maalaislähiruuasta. Kannattaa maistaa!

Ruokatarjoilun suunnittelemisen avuksi voit tilata meiltä listan valmiista tarjoiluvaihtoehdoista sähköpostiisi yhteydenotto-lomakkeella.

Ruokailu hoituu noutopöydästä, jossa tarjolla on itsevalmistettua kotiruokaa, sillä kaikenlaiset einekset ovat Paijalla pannassa.