• Paijan Maatilamajoitus
  • Paijan Maatilamajoitus
  • Paijan Maatilamajoitus

Paijan Maatilamajoitus

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Tervetuloa Paijan tilalle!

Päivi ja Hannu Paijan maatilalla on leppoisa tunnelma. Isäntä ja emäntä toivottavat vieraat tervetulleiksi ja huolehtivat viihtymisestä. Isolla ja kauniilla pihamaalla, viihtyisissä majoitustiloissa, kokous- ja juhlasalissa vieraat nauttivat olostaan.

Isäntäperhe asuu tilan toisessa talossa ja ovat lähellä kun tarvitaan.

Majoitus

Paijan Maatilamajoitus majoittaa mukavasti maatilalla, tilan vanhassa päärakennuksessa, joka on kunnostettu majoituskäyttöä varten. Kaikki mukavuudet on ja tunnelma leppoisa kuin kotiinsa tulisi.

Talossa on eri kokoisia huoneita ala- sekä yläkerrassa ja yläkerran terassilla voi nauttia vaikkapa aamukahvit auringonpaisteessa. Paijalla on mahdollisuus aamiaismajoitukseen, majoitustalon keittiö on asukkaiden käytössä kaikkine varusteineen, astioineen ja ruokailutiloineen. Hääsviitti on korjattu vanhaan Kanapiian kammariin, jossa on aikoinaa asunut oikea kanapiika.

Majoittuminen omalla asuntoautolla tai -vaunulla onnistuu myös tilallamme pihaleirintänä.

Activities

Kokoukset, ryhmät ja tilaussauna

Olipa kyseessä sitten yhdistyksen vuosikokous tai yrityksen koulutustilaisuus, löytyy Areenalta tarvittava välineistö tilaisuuden järjestämiseen. Hyvät tuolit kokous- tai koulutusväelle, fläppitaulu, piirtoheitin sekä cd-soitin äänentoistoineen ja videotykkeineen.

Asiakasiltohin voi vaikka tilata Ypäjän Musiikkiteatterin iloisen revyyn erilaisista näytelmistä.

Menninkäissavusauna ja Takkatupa maan alla palvelee  n 30 hlö:n ryhmiä. Saunassa on kosteat löylyt ja reilunkokoiset suihkutilat. Ulkona voit nauttia kylpykuution lämmöstä talvella tai pulahtaa lampeen.

Paijan maatilalta löytyy kaiken muun mukavan lisäksi myös aivan mahtavan hyvä perhesauna. Saunojia voi kerralla olla n. 15 henkilöä, joista puolet mahtuu lauteille. Kesällä sauna on varustettu puhtaalla ja kirkasvetisellä uima-altaalla.

Ruoka

Juhla-Areenassa voi järjestää vastaanoton häille, merkkipäiville ja monille muille tilaisuuksille. Tilaa ja paikkoja riittää runsaslukuisemmallekin vierasmäärälle, kuten myös pitopöytään aitoa kotiruokaa ja kakkukahveja.

Olemme saaneet erittäin paljon kiitosta viihtyisistä tiloista, laajasta maalaismaisemallisen kauniista pihapiiristä sekä aidosta, omassa keittiössä valmistetusta maalaislähiruuasta. Kannattaa maistaa!

Ruokatarjoilun suunnittelemisen avuksi voit tilata meiltä listan valmiista tarjoiluvaihtoehdoista sähköpostiisi yhteydenotto-lomakkeella.

Ruokailu hoituu noutopöydästä, jossa tarjolla on itsevalmistettua kotiruokaa, sillä kaikenlaiset einekset ovat Paijalla pannassa.

In English

Comfortable on a farm

The atmosphere at Hannu and Päivi Paija’s farm is relaxed and welcoming, the hosts will ensure you have a great stay. Make the most of the big, beautiful garden, the comfortable accommodation, and our conference and function facilities.
The host family lives in another building on the farm, close by when required.

Paijan Maatilamajoitus offers comfortable accommodation in the old farmhouse building. The farmhouse has a range of rooms of different sizes on two floors, with a first floor balcony ideal for morning coffee in the sun.
Breakfast can be included and the fully-equipped farmhouse kitchen with dining area is available for the use of guests.

Parties, meetings, courses

The farm is ideal for family celebrations, meetings, courses or even camps. Your own space, the large garden, great catering and pleasant conference and function facilities make for a party to remember or a successful conference.

Sauna is an essential part of the Finnish farm holiday experience and children in particular will enjoy the swimming pool, which is open during summer time only.

Your hosts can help you find lots more to do in the local area, from pony trekking and canoeing to golf. If you’re looking to spend a carefree, relaxing break in the peace of the countryside, Paija is an excellent choise for you.

The farm also sells its own produce for you to take home, so there’s no need to head back to home empty handed.

 

Booking via booking.com