• Yleistä
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Viinipuoti on Elimäellä aivan 6-tien vieressä, satumetsän (Arboretum) siimeksessä.

Paikka sijaitsee noin 25 km Kouvolasta Helsinkiin päin ja puodissa on Mustilan viinivalikoima kaikessa laajuudessaan. Pulloja saa myös tyylikkäissä lahjapakkauksissa. Tule tutustumaan tilaviinikilpailussa palkittuihin viineihimme! Viinien lisäksi tarjolla on kattava valikoima MariaMamman herkkuja sekä erilaisia lahjatavaroita.

Viinipuodin pihapiirissä sijaitser pieni anniskelu-ravintola, jonka intiimiin tunnelmaan sekoittuu historian siipien havinaa.

Tuvassa on Mustilan viinien ja liköörien nautintaoikeudet täysin siemauksin. Ryhmille järjestyy tilauksesta myös ruokapalvelut.

Aktiviteetit

Esittelyt ja viinituotantoon tutustuminen

Tarjoamme asiakkaillemme viinitilaesittelyjä viininmaistajaisineen ja suomalaiseen viinintuotantoon keskittyvine tietopaketteineen ja historiakatsauksineen. Tarjolla on myös erilaisia makuelämyksiä ruoankin puolelta, esimerkiksi juusto- ja piknik-kestejä. Tilaltamme voi myös ostaa ympäri vuoden kaikkia valmistamiamme viinejä, liköörejä ja herkkuja.

Marras-joulukuussa Mustilassa toimii Joulupuoti - kasaa muhkea herkkukori tai valitse valmiista mieleisesi. Mustilan joulupuodin tontut paketoivat Sinulle herkut juhlaan ja arkeen. Itselle tai lahjaksi.

Ruoka

MariaMamma kattaa Teille pöydän koreaksi Viinituvalle tai vaikka Mustilan Arboretumiin. Vinöörien ja Tilpehöörien avustuksella syntyvät sellaiset Kestit, että niitä kauan muistellaan.

Valitse mieleisesi Kestit, herkuttele Lähiruoka Menun maukkailla vaihtoehdoilla tai kerro toiveesi. Syötävät valmistetaan itse paikallisista raaka-aineista perinteiseen tyyliin. Viinituvan pöytään katetaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja, joita voi nautiskella historiallisessa tunnelmassa, joko viinin kanssa tai ilman. Kahvipannukin kuumenee tarvittaessa.

MariaMamman palveluja voi tilata myös muualle. Voimme toteuttaa tarjoilun huomioiden alkoholilainsäädännön vaatimukset myös paikassa, jossa ei ole anniskeluoikeuksia, tai muissa ravintoloissa.  Tulemme hoitamaan tarvittaessa viinitarjoilun. Miksei myös ruokatarjoilun.