• Yleistä
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Viinipuoti Elimäellä

Aivan 6-tien vieressä, satumetsän (Arboretum) siimeksessä sijaitsee upea Mustilan viinitila.

Paikka sijaitsee noin 25 km Kouvolasta Helsinkiin päin ja puodissa on Mustilan viinivalikoima kaikessa laajuudessaan. Pulloja saa myös tyylikkäissä lahjapakkauksissa. Tule tutustumaan tilaviinikilpailussa palkittuihin viineihimme! Viinien lisäksi tarjolla on kattava valikoima MariaMamman herkkuja sekä erilaisia lahjatavaroita.

Viinipuodin pihapiirissä sijaitser pieni anniskelu-ravintola, jonka intiimiin tunnelmaan sekoittuu historian siipien havinaa. Tuvassa on Mustilan viinien ja liköörien nautintaoikeudet täysin siemauksin. Ryhmille järjestyy tilauksesta myös ruokapalvelut.

Aktiviteetit

Esittelyt ja viinituotantoon tutustuminen

Tarjoamme asiakkaillemme viinitilaesittelyjä viininmaistajaisineen ja suomalaiseen viinintuotantoon keskittyvine tietopaketteineen ja historiakatsauksineen. Tarjolla on myös erilaisia makuelämyksiä ruoankin puolelta, esimerkiksi juusto- ja piknik-kestejä. Tilaltamme voi myös ostaa ympäri vuoden kaikkia valmistamiamme viinejä, liköörejä ja herkkuja.

Marras-joulukuussa Mustilassa toimii Joulupuoti - kasaa muhkea herkkukori tai valitse valmiista mieleisesi. Mustilan joulupuodin tontut paketoivat Sinulle herkut juhlaan ja arkeen. Itselle tai lahjaksi.

Ruoka

MariaMamma kattaa Teille pöydän koreaksi Viinituvalle tai vaikka Mustilan Arboretumiin. Vinöörien ja Tilpehöörien avustuksella syntyvät sellaiset Kestit, että niitä kauan muistellaan.

Valitse mieleisesi Kestit, herkuttele Lähiruoka Menun maukkailla vaihtoehdoilla tai kerro toiveesi. Syötävät valmistetaan itse paikallisista raaka-aineista perinteiseen tyyliin. Viinituvan pöytään katetaan toinen toistaan maistuvampia herkkuja, joita voi nautiskella historiallisessa tunnelmassa, joko viinin kanssa tai ilman. Kahvipannukin kuumenee tarvittaessa.

MariaMamman palveluja voi tilata myös muualle. Voimme toteuttaa tarjoilun huomioiden alkoholilainsäädännön vaatimukset myös paikassa, jossa ei ole anniskeluoikeuksia, tai muissa ravintoloissa.  Tulemme hoitamaan tarvittaessa viinitarjoilun. Miksei myös ruokatarjoilun.

In English

Wine and other delicacies in Elimäki

Just by the highway number 6, next to the magical Arboretum is the gorgeous Mustila winery. The shop and wine chamber bring you the taste of Finland in the form of wines, liqueurs, jams, jellies, juices, mulled wine and lots more.

The products of Mustila Viini are made from genuine, pure Finnish raw materials, which are mainly supplied by farmers and home gardens in the nearby region. Some products, such as cranberries, come from the wild natural environment. Mustila provides not only wines, but other delicacies too. For example jams and juices, old school soda, marinated garlic and delicious mustard are what you can find at the shop.

The wine chamber is open on demand and during events in Mustila. In the wine chamber guests can taste all the Mustila Viini products including liqueurs. The wine chamber is located on the same yard with the wine shop.