• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Moision kartano tarjoaa asiakkailleen, ravintolapalveluita, majoitusta, taidenäyttelyitä ja historiaa.

Kartano on tunnettu kulttuuritapahtumien, häiden, syntymäpäivien sukujuhlien ja pikkujoulujen pitopaikkana.

Majoitus

Moision Kartanon tarjoaa majoitustiloja juhlaväelle, kokous- ja koulutusasiakkaille ja yritystilaisuuksien osallistujille, retkeläisille, synttäriporukalle ja polttareiden viettäjille.

Kartanon piharakennuksessa on majoitustilaa yhteensä 19 henkilölle. Huoneet ovat kahden hengen huoneita ja osaan huoneista saa tarvittaessa lisävuoteen. Majatalossa on 7 huonetta. Majatalon aula, keittiö, wc- ja suihkutilat ovat yhteiset.

Aktiviteetit

Moision Kartano on myös Juhlakartano – järjestämme erilaiset tilaisuudet ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelemme esimerkiksi hääasiakkaita, synttäriporukoita ja yrityksiä erilaisten tilaisuuksien järjestämisessä. Olipa kyse sitten yrityksenne henkilöstön palkitsemisesta, riehakkaasta asiakastapahtumasta tai juhlavammasta edustustilaisuudesta, toteutamme sen mielellämme! Lisäksi järjestämme kaste- ja muistotilaisuuksia. Ryhmille tarjolla taidenäyttelyitä ja historiaa.

Ruoka

Meillä on käytössämme laajat mahdollisuudet vastata kaikkien asiakkaiden ja asiakasryhmien yksilöllisiin toiveisiin ruokatarjoilua koskien - tilaisuudessa kun tilaisuudessa! Käytettävissä on myös lukuisia valmismenuita esimerkiksi häihin ja yritystilaisuuksiin.