• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Taide- ja pitokartano

Moision kartano tarjoaa asiakkailleen ravintolapalveluita, majoitusta, taidenäyttelyitä ja historiaa.

Kartano on tunnettu kulttuuritapahtumien, häiden, syntymäpäivien, sukujuhlien ja pikkujoulujen pitopaikkana.

Tutustu kartanon toimintaan ja suunnitellaan teille ikimuistoinen tilaisuus!

Majoitus

Mukavaa majoitusta

Moision Kartanon tarjoaa majoitustiloja juhlaväelle, kokous- ja koulutusasiakkaille ja yritystilaisuuksien osallistujille, retkeläisille, synttäriporukalle ja polttareiden viettäjille.

Kartanon piharakennuksessa on majoitustilaa yhteensä 19 henkilölle. Huoneet ovat kahden hengen huoneita ja osaan huoneista saa tarvittaessa lisävuoteen. Majatalossa on 7 huonetta. Majatalon aula, keittiö, wc- ja suihkutilat ovat yhteiset.

Activities

Tunnelmallinen Juhlakartano

Moision Kartano on myös Juhlakartano – täällä järjestetään erilaiset tilaisuudet ammattitaidolla ja kokemuksella. Juhlakartano palvelee esimerkiksi hääasiakkaita, synttäriporukoita ja yrityksiä erilaisten tilaisuuksien järjestämisessä.

Olipa kyse sitten yrityksen henkilöstön palkitsemisesta, riehakkaasta asiakastapahtumasta tai juhlavammasta edustustilaisuudesta, kartanon väki toteuttaa sen mielellään toiveidenne mukaan! Lisäksi mm. kaste- ja muistotilaisuuksia. Ryhmille tarjolla taidenäyttelyitä ja historiaa.

Moision kartanolla on käytössä laajat mahdollisuudet vastata kaikkien asiakkaiden ja asiakasryhmien yksilöllisiin toiveisiin ruokatarjoilua koskien - tilaisuudessa kun tilaisuudessa! Käytettävissä on myös lukuisia valmismenuita esimerkiksi häihin ja yritystilaisuuksiin.