• Maukkulan Mustikkamäki
  • Maukkulan Mustikkamäki
  • Maukkulan Mustikkamäki

Maukkulan Mustikkamäki

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Maukkulan Mustikkamäki Oy on Ilomantsin Maukkulassa toimiva matkailualan yritys. Tarjolla on pitopalvelua ja tiloja erilaisiin juhliin ja kokoontumisiin. Tilat ja ympäristö soveltuvat erinomaisesti mm. rippileirien tai leirikoulujen järjestämiseen. Ympäristö on aitoa Itä-Karjalaista maaseutua.

Vaaramaiseman pellot ovat aktiivisessa maatalouskäytössä ja tuottavat raaka-aineita Mustikkamäen käyttämään lähiruokaan. Kotileipomossa paistetaan ja myydään luomuleipää suoraan tai suurempia eriä tilauksesta. Myynnissä on myös paikallisten tekijöiden käsitöitä; pipoja, kintaita, villasukkia jne. Yrityksellä on B-oikeudet.

Majoitus

Yöpyjälle on tarjolla erikokoisia huoneita sekä yhteinen, hyvin varusteltu keittiö. Hinta sisältää liinavaatteet sekä runsaan aamupalan ja majoitusrakennuksen saa vuokrata vaikkapa kokonaan omaan käyttöön.

Maukkulan Mustikkamäki on ihanteellinen paikka lapsiperheille!

Aktiviteetit

Kokous

Mustikkamäen viihtyisä sali tuo kokouksiinne erilaista tunnelmaa. Voitte nauttia kokouksen lomassa erinomaista karjalaista ruokaa ja kahvia herkullisilla vastaleivotuilla herkuilla.

Tarvittaessa järjestämme myös kevennystä kokouspäivään leivontahetkellä, juuston valmistuksella tai vaikka tikkupullaretkellä läheisellä lammella.

Meillä myös majoitustilaa ja tunnelmalliset saunat.

Kesäkahvila 

Kesäkautena avaamme kahvilan jossa nautit niin kahvit, teet, jäätelöannokset kuin myös vastaleivotut kahvileivät. Lähtiessä voit ostaa mukaan leipää, piirakoita ja paikallisia käsitöitä.

Kotieläinpiha

Mustikkamäen kotieläinpihassa voit ihastella eläimiä ja lapsille on tarjolla myös leikkikenttä.  Kotieläinpiha edustaa arvokkaita alkuperäisrotuja. Vuohet, lampaat, kanat, siat, hevoset ja naapurissa asustava kyyttökarja ovat kaikki alkuperäisrotuja. Lisäksi joukossa ankat, veikeä kanitarha ja pienhevonen Lancelot.

Leirit

Turvallinen ja rauhallinen ympäristö luo hienot puitteet leireille. Käytössä runsaasti sisätiloja tarvittaessa, urheilukenttä, leikkikenttä, kotieläinpiha.

Pidämme myös juuston,-leivän ja kukontekokursseja ryhmille 450 euroa/ kurssi.

Erikoisuutena lehmäleirit: lehmäleiri.com

 

 

Ruoka

Leipomo

Perinteistä juureen valmistettua ruisleipää ja kauraleipää myös luomuna. Teemme tilauksesta kakkuja, piirakoita, kukkoja ja ym leivonnaisia.

Kesäkahvila

Kesäkautena avaamme kahvilan jossa nautit niin kahvit, teet, jäätelöannokset kuin myös vastaleivotut kahvileivät. Maukkulan Mustikkamäki kuuluu Karelia á la Carte-ruokamatkailuverkostoon, joka edustaa paikallisia ruokia ympäri maakuntaa.