• Sinibell Matkailutila

Sinibell Matkailutila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Luonnollisesti Jaalassa

Matkailutila Sinibell -yrityksemme on toiminut vuodesta 1978 Vesalanjoen ja Huhdasjärven rannalla. Sijaitsemme lähellä upeita luontokohteita Repoveden kansallispuistoa, Unescon maailmanperintökohde Verlan tehdasmuseota ja Heisanharjun ulkoilualuetta. Monipuolisten nähtävyyksien lisäksi maatilamme tarjoaa erinomaisen ympäristön rentoutumiseen vaikkapa kalastuksen merkeissä.

Matkailun lisäksi tilallamme harjoitetaan mansikanviljelyä. Kesäaikaan tarjolla onkin taatusti tuoreita marjoja puhtaasta ympäristöstä.

Luonnonkauniissa miljöössä viihtyvät niin perheet, yritykset kuin juhlaväkikin. Teemme vierailustanne unohtumattoman. Tervetuloa viihtymään!

Majoitus

Majoituspalvelut

Vuodepaikkoja tilallamme on 20. Vieraamme majoittuvat vierastalosssa, jossa on kuusi 2-4 hengen huonetta. Jokaisessa huoneessa on oma wc ja suihku sekä osassa huoneista oma televisio. Vierastalossa on myös täysin varusteltu keittiö sekä viihtyisä yhteistila. Yhteistilan varustukseen kuuluvat takka, tietokone langattomalla nettiyhteydellä sekä televisio ja dvd-soitin.

Vuonna 2012 saneerasimme entiseen navettarakennukseen kolme uutta huonetta. Karoliinan Kammareiksi nimetyissä huoneissa on yhteiset pesu- ja wc-tilat. Huoneiden ikkunoista avautuu kaunis jokimaisema.

Matkailutila Sinibell soveltuu erityisen hyvin perheiden matkailuun. Pihapiiristämme löytyy runsaasti mukavaa tekemistä kaiken ikäisille. Vieraiden käytössä on muun muassa tilaussauna, poreallas, grillikatos, lasten leikkipiha, tennis- ja lentopallokenttä sekä soutuveneet.

Activities

Vapaa-aika tilalla

Laavulla ja grillikatoksessa grillaus- ja muurinpohjalettujen paistomahdollisuus.

Tila sijaitsee järven rannalla, joten uiminen on mahdollista ympäri vuoden. Uimaranta on lapsiystävällinen ja siinä on hiekoitettu pohja.

Ympäröivä vesistö tarjoaa hyvät kalastusmahdollisuudet. Soutuveneet ovat vieraiden vapaassa käytössä, mato-onget ja pelastusliivit on lainattavissa tilalta. Myös järvikohtaiset kalastusluvat voit ostaa meiltä.

Joenrantasaunasta on ihana pulahtaa raikkaaseen, puhtaaseen veteen ympäri vuoden.

Talon asiakkaat voivat käyttää tennis- ja lentopallokenttää veloituksetta. Tarvittaessa mailoja ja palloja voi lainata Sinibellistä.

Leikkipaikka ja kesäisin siliteltävät ja hoivattavat tilan lampaat lasten iloksi, lisäksi talon kissa Sälli tervehtii vieraita tilan pihoilla.