• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
Yleistä

Tervetuloa!

Matkailutila Haapamäki sijaitsee Virtain Vaskivedellä rauhallisella, luonnonkauniilla paikalla Näsijärven maisemissa, Purranlahden poukamassa.

Tarjoamme majoitusta päätalo Setälässä 2-4 hengen huoneissa, 2-10 hengen lomamökeissä sekä pihapiirin aitoissa. Majoitustilaa on yhteensä 80 henkilölle.

Haapamäen aito savusauna on maan kuulu koostaan ja löylyistään. Tilaus-savusaunan yhteyteen on tilattavissa myös lämmitetty kylpypalju, joka on saunarakennuksen vieressä. Saunarakennuksen viihtyisässä takkahuoneessa luonnistuvat myös illanistujaiset ja pienet palaverit.

Ruokapalvelut, juhlat ja tilaisuudet hoidamme ennakkotilauksesta. Meillä on myös pitkäaikainen kokemus erilaisten leirien järjestämisestä.

Matkailutilallamme on Maakuntien Parhaat -laatumerkin käyttöoikeus sekä majoitustilojen MALO-laatuluokitus.

Majoitus

Majoituspalvelut

Lomamökkeihin lemmikit ovat myös tervetulleita. Kaksikerroksinen Myllylä sopii myös pienimuotoisten juhlien pitopaikaksi.

Majoitusvaihtoehtomme:

  • Päätalo Setälässä huonemajoitus
  • Pihapiirin aitat
  • Kuusi erilaista vuokramökkiä (osa käytössä vain lämpiminä aikoina)
Aktiviteetit

Savusauna, rantasauna ja kylpytynnyri

Rannan tilavassa saunarakennuksessa sijaitsee kaksi erillistä saunaa: majoitusvieraiden käytössä oleva puulämmitteinen Rantasauna sekä tilaussaunana toimiva aito Savusauna.

Lisäksi saunojien käytössä on pukuhuone, pesuhuone suihkuineen sekä takkahuone. Kylpytynnyriä lämmitetään tilaussavusaunan yhteydessä.

Juhlat ja pitopalvelu

Haapamäessä vietetyt juhlat ovat ikimuistoiset.

Ruokatuotannosta vastaa yhteistyökumppanimme, pitopalveluyrittäjä J.L. Runebergin Herkut. Käytämme ruoanvalmistuksessa ensiluokkaisia raaka-aineita ja suosimme lähiruokaa.

Leirit

Järjestämme erilaisia leirejä rauhallisessa, luonnonkauniissa maalaisympäristössä Näsijärven maisemissa.

Haapamäessä on pitkä rippi- ja leirikoulukokemus sekä monipuoliset puitteet.