• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
Yleistä

Tervetuloa Matkailutila Haapamäkeen!

Matkailutila Haapamäki sijaitsee Virtain Vaskivedellä rauhallisella, luonnonkauniilla paikalla Näsijärven maisemissa, Antianlahden poukamassa. Täällä saat tunteen, että kiire loppui jo!

Tarjoamme majoitusta päätalo Setälässä 2-4 hengen huoneissa ja 2-10 hengen täysin varustelluissa lomamökeissä. Majoitustilaa on yhteensä 80 henkilölle.

Kaikissa mökeissämme on järvinäköala. Myös lemmikit ovat tervetulleita lomamökkeihimme.

Haapamäen aito savusauna on maan kuulu koostaan ja löylyistään. Tilaus-savusaunan yhteyteen on tilattavissa myös lämmitetty kylpypalju, joka on saunarakennuksen vieressä. Saunarakennuksen viihtyisässä takkahuoneessa luonnistuvat myös illanistujaiset ja pienet palaverit.

Ruokapalvelut, juhlat ja tilaisuudet hoidamme ennakkotilauksesta. Meillä on myös pitkäaikainen kokemus erilaisten leirien järjestämisestä.

Pihapiirissämme tapaatte mm. isäntäväen Nelli-koiran sekä kesäaikaan tilalla lomailevat puput Siirin ja Hilman.

Matkailutilallamme on Maakuntien Parhaat -laatumerkin käyttöoikeus sekä majoitustilojen MALO-laatuluokitus.

Majoitus

Mökkimajoitus

Kaikissa mökeissämme on järvinäköala. Mökkivuokraan sisältyy tunnin päivittäinen saunavuoro kesäaikaan matkailutilan rantasaunalla (paitsi Rantamökki Hellinki, jolla oma pihasauna). Käytössänne on myös matkailutilan viherkenttä pihapeleihin sekä lapsille hiekkalaatikko, leikkimökki, keinu ja trampoliini. Rannan veneet ja matkailutilan suuri grillikatos ovat myös vapaasti käytettävissä, WIFI-yhteys löytyy Päätalo Setälästä.

Lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita lomamökkeihimme, 2 lemmikkiä / varaus.

Rantamökki Lepola ja Rantamökki Hellinki

Antianlahden rannalla sijaitsevat Lepola ja Hellinki ovat auringonpalvojan ja kalastajan unelmamökkejä. Rantaan on vain muutama askel ja käytössä on oma soutuvene. Aurinko paistaa terassille koko päivän. Hellinki-mökin lomanautinnon kruunaa vielä oman pihasaunan makoisat löylyt. Lepolassa on tilaa 4 henkilölle, Hellinkiin voi majoittua 2+1 henkilöä.

Myllylä

Kaksikerroksinen perinteinen hirsitalo Myllylä (150 m2) tarjoaa viihtyisät puitteet rentouttavaan lomailuun Näsijärven rantamaisemissa. Myllylä sopii pienimuotoisten juhlien pitopaikaksi, jonne järjestyy myös pitopalvelun palvelu. Myllylässä on tilaa 10+1 henkilölle.

Metsäpirtti

Rantasaunan ja uimarannan läheisyydessä sijaitseva Metsäpirtti (100 m2) on kaksikerroksinen ikihongista rakennettu mökki, jossa saa makoisat unet. Järvinäköala. Majoitustilaa on 8+2 henkilölle.

Majoitus

Päätalo Setälä

Päätalo Setälässä tarjoamme huonemajoitusta 2-4 hengen huoneissa, jossa WC- ja suihkutilat jaetut. Majoituspaikkoja on yhteensä 20. Talossa on asiakaskeittiö omatoimikokkaajille. Yhteisenä tilana ja TV-huoneena toimii suuri hirsipirtti.

Ahorinne ja Riihitupa

Ahorinne (4 h) ja Riihitupa (4+1 h) ovat ryhmien ja leirien lisämajoitustiloja, jonne lemmikit ovat tervetulleita.

Activities

Savusauna, rantasauna ja kylpytynnyri

Rannan tilavassa saunarakennuksessa sijaitsee kaksi erillistä saunaa: majoitusvieraiden käytössä oleva puulämmitteinen Rantasauna sekä tilaussaunana toimiva aito Savusauna. Lisäksi saunojien käytössä on pukuhuone, pesuhuone suihkuineen sekä takkahuone. Kylpytynnyriä lämmitetään tilaussavusaunan yhteydessä.

Leirit

Järjestämme erilaisia leirejä luonnonkauniissa, rauhallisessa maalaismaisemassa Näsijärven rantamaisemissa. Meillä on yli 40 vuoden kokemus rippileirien järjestämisestä. Uutuutena ovat tulleet suuren suosion saaneet lastenleirit.

Kalastus

Lähialueen vedet ovat tunnettuja kalaisuudestaan, niistä nousee mm. kuhaa, haukea, ahventa ja siikaa. Onpa järvitaimenenkin joku onnistunut nappaamaan. Matkailutilan veneet ovat majoitusvieraiden vapaassa käytössä. Rantamökki Lepolan ja Rantamökki Hellingin varustukseen kuuluu oma soutuvene.

Ruoka

Matkailutila Haapamäessä vietetyt juhlat ovat ikimuistoiset

Juhlat ja pitopalvelu

Meillä on yli 40 vuoden kokemus erilaisten juhlien järjestämisestä: syntymäpäivät, suku-, ylioppilas- ja rippijuhlat, saunaillat jne. Juhlasaleissamme on tilaa 100-120 ruokailijalle.

Ruokatuotannosta vastaa yhteistyökumppanimme, pitopalveluyrittäjä J.L. Runebergin Herkut. Käytämme ruoanvalmistuksessa ensiluokkaisia raaka-aineita ja suosimme lähiruokaa. Valmistamme ruoat itse ja ne ovat aina laktoosittomia.