• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Myllyniemi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tuloksekkaalle kokoukselle ja seminaarille, onnistuneelle valmennukselle sekä mieleenpainuvalle juhlalle.

Myllyyn ja samasta padosta voimansa saaneen raamisahan tiloihin olemme perinteitä kunnioittaen luoneet ainutlaatuiset, nykyasiakkaan odotukset täyttävät ravintola- ja kokoustilat sekä vierashuoneet. Keittiömme loihtii erinomaiseksi kehuttua mahdollisimman pitkälle omista raaka-aineista valmistettua aitoa ruokaa.

Majoitus

Myllyniemi majoittaa perinteikkään maalaisromantiikan säilyttäneissä vierashuoneissa kesäaikaan noin 40 ja sydäntalvellakin 30 vierasta. Majoitustilamme ovat pääosin kahden hengen huoneita jaetuilla saniteettitiloilla, mutta meiltä löytyy myös yksityisyyden tarjoavaa talonpoikaisluksusta.

Activities

Räätälöimme asiakkaillemme mitä moninaisimpia innostavia aktiviteetteja, joiden oppaina ja vetäjinä toimivat koulutetut ammattilaiset. Myllyniemen elämykset voidaan rakentaa tilaisuuden luonteen ja tavoitteen mukaisesti, aina niitä tukemaan ja yhteisesti asetettua viestiä konkretisoimaan.

Myllyniemi on mitä oivallisin ja idyllisin paikka järjestää häät, syntymäpäivät tai muut sukujuhlat. Autamme tarvittaessa kaikessa juhliin liittyvissä yksityiskohdissa niin musiikin, kokemusten ja ruuan suhteen. Kesäpaviljonkimme palvelee jopa 100 hengen tilaisuuksia.

Ruoka

Myllyniemen pitkät perinteet ovat näyttävästi esillä ruokapöydässämme. Keittiömme loihtii erinomaiseksi kehuttua, mahdollisimman pitkälle omista tai vähintään naapureidemme raaka-aineista valmistettua aitoa ruokaa.

Suurin osa keittiömme raaka-aineista tulee joko suoraan omalta laitumelta, kasvimaalta, joesta, järvestä ja metsistä tai muilta lähialueen tuottajilta. Myllyniemen erikoisuus on oman laitumen lammas, mutta myös itse jahdattu riista ja vastapyydetty kala muuntuvat kauden kasvis- ja marjaherkkujen kera herkuiksi ruokapöytään.

Koko Myllyniemi on varustettu A-oikeuksin, joten maalaisgourmet-elämyksiä täydentämään valitsemme kanssanne ruokiin parhaiten sopivat viinit ja muut tilaisuuden luonnetta korostavat juhlajuomat.

In English

Myllyniemifarm

Business Details

Cuisine
Multi-Cuisine
Parking
Parking Lot parking
Price Range

Specialties
Serves breakfast, lunch, dinner, coffee and drinks
Services
Catering
Good For Groups
Outdoor Seating
Takes Reservations

Founded in 1890

Ask happenings like art day courses Myllyniemi Art & Joy, Create your own masterpiece as real artist do. Welcome to a master class of acrylic painting. This class is for everyone, even if you've never hold a brush. The languages of the class are Russian and English. We'll create Betta fish on canvas 30x40cm.
The cost of the day is €60, including tuition, paints, brushes, canvas, coffee-break and lunch. Everyone will have own masterpiece to bring home after an art masterclass in Myllyniemi.

Contact