• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Myllyniemi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tuloksekkaalle kokoukselle ja seminaarille, onnistuneelle valmennukselle sekä mieleenpainuvalle juhlalle.

Myllyyn ja samasta padosta voimansa saaneen raamisahan tiloihin olemme perinteitä kunnioittaen luoneet ainutlaatuiset, nykyasiakkaan odotukset täyttävät ravintola- ja kokoustilat sekä vierashuoneet. Keittiömme loihtii erinomaiseksi kehuttua mahdollisimman pitkälle omista raaka-aineista valmistettua aitoa ruokaa.

Majoitus

Myllyniemi majoittaa perinteikkään maalaisromantiikan säilyttäneissä vierashuoneissa kesäaikaan noin 40 ja sydäntalvellakin 30 vierasta. Majoitustilamme ovat pääosin kahden hengen huoneita jaetuilla saniteettitiloilla, mutta meiltä löytyy myös yksityisyyden tarjoavaa talonpoikaisluksusta.

Aktiviteetit

Räätälöimme asiakkaillemme mitä moninaisimpia innostavia aktiviteetteja, joiden oppaina ja vetäjinä toimivat koulutetut ammattilaiset. Myllyniemen elämykset voidaan rakentaa tilaisuuden luonteen ja tavoitteen mukaisesti, aina niitä tukemaan ja yhteisesti asetettua viestiä konkretisoimaan.

Myllyniemi on mitä oivallisin ja idyllisin paikka järjestää häät, syntymäpäivät tai muut sukujuhlat. Autamme tarvittaessa kaikessa juhliin liittyvissä yksityiskohdissa niin musiikin, kokemusten ja ruuan suhteen. Kesäpaviljonkimme palvelee jopa 100 hengen tilaisuuksia.

Ruoka

Myllyniemen pitkät perinteet ovat näyttävästi esillä ruokapöydässämme. Keittiömme loihtii erinomaiseksi kehuttua, mahdollisimman pitkälle omista tai vähintään naapureidemme raaka-aineista valmistettua aitoa ruokaa.

Suurin osa keittiömme raaka-aineista tulee joko suoraan omalta laitumelta, kasvimaalta, joesta, järvestä ja metsistä tai muilta lähialueen tuottajilta. Myllyniemen erikoisuus on oman laitumen lammas, mutta myös itse jahdattu riista ja vastapyydetty kala muuntuvat kauden kasvis- ja marjaherkkujen kera herkuiksi ruokapöytään.

Koko Myllyniemi on varustettu A-oikeuksin, joten maalaisgourmet-elämyksiä täydentämään valitsemme kanssanne ruokiin parhaiten sopivat viinit ja muut tilaisuuden luonnetta korostavat juhlajuomat.