• Marja- ja matkailutila Salvia
  • Marja- ja matkailutila Salvia
  • Marja- ja matkailutila Salvia

Marja- ja matkailutila Salvia

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • In English
Yleistä

Tervetuloa Salviaan!

Vuokrattavat lomamökit, juhlatilat ja kokouspaikka Päijänteen rannalla, omenat ja herukat sekä marja- ja hedelmätuotteet.

Salvia sijaitsee Päijänteen itärannalla, Luhangan Tammijärvellä, Joutsan ja Jyväskylään kuuluvan Korpilahden välillä. Etäisyys Jyväskylän keskustasta on 55 km. Jyväskylän rajalle tilalta on matkaa reilut 5 km.

Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluista vuokrattavista mökeistä ja loma-asunnoista voit valita tarpeisiisi sopivan majoitusvaihtoehdon. Meillä voit järjestää myös kokouksia, juhlia ja muita tapahtumia.

Majoitus

Vuokrattavat mökit ja huoneistot

Tasokkaat huoneistot Punainen tupa ja Sininen tupa ovat Salvian pihapiirissä, samassa rakennuksessa juhlatilojen kanssa. Lomamökit Kassapää, Niittylä ja Katajamäki sijaitsevat alle puolen kilometrin päässä Salvian päärakennuksesta. Röykkölään tilalta on matkaa kymmenisen kilometriä. Röykkölää lukuunottamatta kaikki majoitustilat ovat Päijänteen rannalla.

Lomamökit kuten huoneistotkin soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Aktiviteetit

Harrastusmahdollisuuksia

Luonnon läheisyys antaa mainiot mahdollisuudet mm. kalastamiseen, marjastamiseen ja retkeilyyn.

Kaikkien majoituskohteiden yhteydessä on takan lisäksi ulkogrilli, jossa voi valmistaa kesäherkkuja, kuten muurinpohjalettuja. Niittylässä ja Kassapäässä ulkogrilli sijaitsee grillikatoksessa.

Majoitustilojen läheisyydessä on kaksi laavua majoitusasiakkaittemme käyttöön. Karhukorven metsälaavu sijaitsee hiihto- ja ulkoilureitin varrella.

Tilan läheisyydessä sijaitseva laavusaari tarjoaa kesällä hyvän nuotio- ja uintipaikan.

In English

Cottages by the Lake Päijänne

Our holiday apartments and cottages, expect Röykkölä, are located by Lake Päijänne and they can be rented throughout the year. Nature offers an excellent view and possibilities for fishing, berry picking, hiking, skiing and many more activities. The use of a traditional Finnish lean-to (“laavu” in Finnish) is shared between cottages and holiday apartments.

The old hay barn “Tallin vintti” and apartments "Sininen tupa" and "Punainen tupa" are in use for celebrations like birthdays, family gatherings, meetings, and other occasions. You can order the whole package with dinners and accommodation or just rent the festive place. We plan our services according to your wishes.