• Marja- ja matkailutila Salvia
  • Marja- ja matkailutila Salvia
  • Marja- ja matkailutila Salvia

Marja- ja matkailutila Salvia

Rantakyläntie 225 19910 Tammijärvi, Luhanka 0405 484 824

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
Yleistä

Tervetuloa Salviaan!

Vuokrattavat lomamökit, juhlatilat ja kokouspaikka Päijänteen rannalla, omenat ja herukat sekä marja- ja hedelmätuotteet.

Salvia sijaitsee Päijänteen itärannalla, Luhangan Tammijärvellä, Joutsan ja Jyväskylään kuuluvan Korpilahden välillä. Etäisyys Jyväskylän keskustasta on 55 km. Jyväskylän rajalle tilalta on matkaa reilut 5 km.

Ympärivuotiseen käyttöön suunnitelluista vuokrattavista mökeistä ja loma-asunnoista voit valita tarpeisiisi sopivan majoitusvaihtoehdon. Meillä voit järjestää myös kokouksia, juhlia ja muita tapahtumia.

Majoitus

Vuokrattavat mökit ja huoneistot

Tasokkaat huoneistot Punainen tupa ja Sininen tupa ovat Salvian pihapiirissä, samassa rakennuksessa juhlatilojen kanssa. Lomamökit Kassapää, Niittylä ja Katajamäki sijaitsevat alle puolen kilometrin päässä Salvian päärakennuksesta. Röykkölään tilalta on matkaa kymmenisen kilometriä. Röykkölää lukuunottamatta kaikki majoitustilat ovat Päijänteen rannalla.

Lomamökit kuten huoneistotkin soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Aktiviteetit

Harrastusmahdollisuuksia

Luonnon läheisyys antaa mainiot mahdollisuudet mm. kalastamiseen, marjastamiseen ja retkeilyyn.

Kaikkien majoituskohteiden yhteydessä on takan lisäksi ulkogrilli, jossa voi valmistaa kesäherkkuja, kuten muurinpohjalettuja. Niittylässä ja Kassapäässä ulkogrilli sijaitsee grillikatoksessa.

Majoitustilojen läheisyydessä on kaksi laavua majoitusasiakkaittemme käyttöön. Karhukorven metsälaavu sijaitsee hiihto- ja ulkoilureitin varrella.

Tilan läheisyydessä sijaitseva laavusaari tarjoaa kesällä hyvän nuotio- ja uintipaikan.