• Yleistä
 • Majoitus
 • Activities
 • Ruoka
 • In English
Yleistä

Tervetuloa rentoutumaan Saimaan äärelle!

Punkaharjulla sijaitseva Mannila Rantakatti on osa 100 vuotta vanhaa maatilaa ja sijaitsee Suomen suurimman järven, Saimaan, rannalla. Rauhallinen paikkamme muodostaa siistin palvelukokonaisuuden ja meillä on kodinomainen tunnelma. Palveluksessasi on kolme sukupolvea samaa perhettä.

Me olemme monipuolisia;

 • Hotelli, mökit, caravan & telttailu
 • Ryhmämatkat
 • Ravintola
 • Kokoukset, juhlat & tapahtumat
 • Sauna
 • Veneet
 • Lomapaketit
 • Runsaasti aktiviteetteja

 

Majoitus

Majoitusta joka lähtöön

Mannilassa on majoitusta moneen makuun. Valinnan varaa löytyy aina hotellihuoneista huviloihin asti. Tai jos matkustat asuntovaunulla tai haluat nukkua teltassa, onnistuu sekin. Tai jos välttämättä haluat, niin nuku yösi vaikkapa komean omenapuun alla.

Hotelli Rantakatti

Huvimannila

Niemitupa

Rantahelmi

Caravan- ja camping-alue

 

Activities

Luokkaretket ja rippileirit

Luokkaretket, leirikoulut ja rippileirit. Kaikki nämä voi viettää kauniin luonnon keskellä. Meillä on ryhmille sopivat tilat ja aktiviteetteja, joten meillä ei tule tylsää.

Monenlaista tekemistä

Vuokrattavana erilaisia veneitä, joilla voit lähteä tutkimaan Saimaan kaunista vesistöä, Mannilan ratsutalli palvelee lähellä. Lähialueen ulkoilumahdollisuudet ovat loputtomat. Yhdessä kolmesta saunasta nautit mukavat löylyt ja voit pulahtaa uimaan rannalta. Kotieläinpihalla viihtyvät perheen pienimmätkin.

Kokoukset, juhlat ja muut tapahtumat

Mannila on erinomainen häiden, teema- ja muiden juhlien sekä kokousten pitopaikka. Idyllinen maalaismaisema järvenrannalla luo unohtumattoman tunnelman. Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa järjestelyt toiveittenne mukaisesti ja te voitte keskittyä vieraiden kanssa juhlaan tai kollegoiden kanssa kokoustamiseen tai virkistäytymiseen.

 

Ruoka

Ravintolapalvelut

Rantakatissa ruoka maistuu aina, olipa juhla tai arki. Ravintola Rantakatissa nautit runsaasta maalaisaamiaisesta tai eteläsavolaisen pitopöydän herkuista. Lounaat, päivälliset ja välipalat onnistuvat niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Pitopalvelustamme voit myös tilata ruokia juhliisi kotiin asti. Ja jos kalaonni suosii, ovat grillikatos ja savustuspaikka myös käytössäsi. Ravintolamme kapasiteetti on talvella 70 henkeä ja kesällä terassi mukaanlukien 130 henkeä.

Ravintolassamme on A-oikeudet.

Mannila on myös oiva paikka yritystilaisuuksiin ja kokouksiin. Hyvä ruoka tietää parempaa kokousta!

Katso ryhmä- ja juhlamenumme täältä.

In English

Relax at the lake Saimaa

In Mannila you can choose from different kind of accommodation options - sleep in a hotel or an old tradition cabin. Or if you’re travelling with a camper or want to sleep in a tent, we have space for that also.

Start your vacation in Mannila Rantakatti, located in Punkaharju, Finland, that is part of the 100 year old farm. It’s located next to the biggest lake in Finland, Saimaa. The peaceful farm has a cozy feeling and makes you feel like at home. Three generations of the same family are at your service.

Things to do

Relax at the beach, play beach volley or borrow a rowing boat to explore lake Saimaa. Saunas can be rented for relaxation. There's also a farm nearby where kids and other animal lovers can meet and pet the farm animals. Guided tours can also be arranged, for example hiking in the pure nature of Punkaharju.

Booking