• Mäkelän Lomatuvat
  • Mäkelän Lomatuvat
  • Mäkelän Lomatuvat

Mäkelän Lomatuvat

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
Yleistä

Maatila- ja metsämatkailua

Mäkelän lomatuvat tarjoaa erikokoisia ja mukavuuksilla varustettuja, talviasuttavia mökkejä järven rannalla. Lisäksi on mahdollista varata aamiaismajoitusta ja puolihoitoa pihapiirin rakennuksissa.

Aamiaismajoitus sisältää majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamiaisen. Puolihoito sisältää aamiaismajoituksen lisäksi päivällisen tulopäivänä tai lounaan lähtöpäivänä.

Maatilan eläimiin on mahdollista tutustua isäntäväen opastuksella! Tilalla on pääasiassa lehmiä ja vasikoita, sekä lemmikkeinä kissoja ja Vili-koira.

Muina palveluina tarjotaan muun muassa tilaussaunaa, ateriapalveluja, kokouspalveluja, välinevuokrausta sekä opastettuja metsäretkiä. Tilauksesta valmistamme myös ruokailut ryhmille.

Majoitus

Mökkivuokraus ja aamiaismajoitus

Vuokrattavana eri kokoisia ja hyvin varustettuja mökkejä järven rannalla. Kaikki mökit ovat sähköistettyjä, talviasuttavia ja jokaisessa on juokseva lämmin ja kylmä vesi. Kesäisin jokaisen mökin varustukseen kuuluu myös oma soutuvene. Mökeille voi ottaa lemmikkieläimiä mukaan.

Maatilan pihapiirin tuntumasta on mahdollista vuokrata myös kahta isompaa rakennusta, jotka ovat maatilamatkailussa aamiaismajoitustiloina. Aamiaismajoitus sisältää majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamiaisen. Puolihoito sisältää aamiaismajoituksen lisäksi päivällisen tulopäivänä tai lounaan lähtöpäivänä.

Aktiviteetit

Kokoussauna

Varattavissa juuri valmistunut iso kokoussauna jonka voi varata työ- tai vaikkapa kaveriporukalle. Saunarakennus on hyvin varustettu, mm. oleskelu-/takkahuone, minikeittiö, puku- ja pesuhuone sekä kaksi wc:tä, iso terassi pihakalusteineen sekä kaasugrilli. Lisämaksusta voi tilata siirrettävän paljun, iltapalaa, hyvinvointiin liittyviä hoitoja tai tuote-esittelyjä yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa.

Kylpypalju

Ympäri vuoden varattavissa oleva siirrettävä kylpypalju, jota voi tuoda sekä mökeille että kokoussaunalle.

Kokouspalvelut

Mäkelän Lomatuvilla on kokoustiloja 10-25 henkilön ryhmille. Päiväkahvit voidaan keittää nokipannussa pienen patikkamatkan päässä laavumäen hirsimökissä sekä nauttia samalla luonnonrauhasta!

Opastettu metsäretki

”Vihreän kullan poluilla”-niminen retki kestää noin 2-4 tuntia. Retken aikana tutustutaan talousmetsien hoitoon, metsän kehitykseen sekä monimuotoisiin käyttömahdollisuuksiin, jonka jälkeen nautitaan nokipannukahvit. Retki voidaan toteuttaa myös lyhyempänä.

Välinevuokraus

Meiltä voi vuokrata polkupyöriä sekä talviaikaan moottorikelkkoja, lumikenkiä ja suksia.