• Majatalo Morva

Majatalo Morva

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
Yleistä

Lämminhenkinen majatalo!

Meillä voi lomailla, järjestää juhlat kastajaisista häihin, ja pitää vaikkapa yrityksen kokoukset. Luonnon keskellä maalaismaisemassa noin 10 kilometrin päässä Himos –laskettelukeskuksesta.

Majoitus
Majatalon päärakennus

Majoitustilat noin 35 hengelle (12 kahden hengen huonetta ja 2 neljän hengen huonetta). Huoneissa on omat wc:t ja suihkut. Aamiainen ja saunan käyttö sisältyvät majoitushintaan. Päärakennuksen läheisyydessä myös karavaanipaikkoja.

Lammenranta

Tilava 2-kerroksinen mökki oman lammen rannalla. Mökissä mukavat tilat, keittiö, olohuone, saunatilat wc:t ja yläkerrassa makuutilat 5+1 hengelle. Pulahda uimaan tai narraa ahvenia laiturilta! Sopii erinomaisesti kokouksien tai illanviettojen pitämiseen. Myös mahdollisuus paljun käyttöön.

Rantamökki

Viihtyisä, hyvin varusteltu ja kodikas mökki Myllyjärven rannalla, niemenkärjessä. Grillikatos tarjoaa vaihtoehdon ruuanlaitolle ja lapsiystävällinen uimaranta mahdollisuuden mukaville hetkille koko perheelle. Mökin varustukseen kuuluukin soutuvene ja pelastusliivit. Veneellä voit vaikka soudella vastakkaiselle rannalle Morvan laavulle.

 

Activities

Aktiviteetit luonnossa

Luonto Morvan ympäristössä tarjoaa monipuolisia elämyksiä. Käytössäsi on laajat murtomaahiihtoladut, moottorikelkkaurat ja polkupyöräreitistöt. Voit kokeilla sauvakävelyä, lumikenkäilyä, hiihtoa, kalastusta, melomista ja pihapelejä. Päärakennuksen vieressä on vauhdikas Muppet-mäki eli pulkkamäki (150 m) todellisille hurjapäille.

Morvan vuorelle kiivetessäsi voi ihailla Keski-Suomalaista luontoa. Näkötornista eteesi avautuvat metsät ja upea Päijänteen vesistö. Meillä pääset myös ”joki”ajelulle 8 hengen lautalla, joka vie sinut vaikka nokipannukahville Myllyjärven laavulle. Morvan maisemissa ulkoilureittien varrella käytössäsi on kota ja kaksi laavua sekä näkötorni. Tarvittaessa ulkopuolista ohjelmapalvelua!

Kokoukset ja kurssit

Kokous- ja kurssitilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen jopa 30 hengelle. Tilamme tarjoavat mukavat puitteet myös illanviettoon ja saunomiseen. Juhlimaan mahtuu 70 henkeä.

Ruoka

Toivotamme Teidät sydämellisesti tervetulleiksi pitopöytiemme ääreen!

Teemme maukasta ruokaa pääasiassa paikallisista ja korkealaatuisista raaka-aineista. Käytämme mahdollisimman lähellä tuotettuja aitoja makuja. Eri vuodenajat näkyvät keittiössämme Käytämme villiyrttejä sesonkien mukaan.

Sadonkorjuun aikaan haemme kasvikset suoraan pellosta sekä sienet ja marjat metsästä. Säilömme kesän herkut talven varalle, jotta pääsemme nauttimaan niistä läpi vuoden! Löydät valikoimastamme erilaiset hillot, marjat ja mehut sekä sienet. Ruisleivänkin leivomme itse 100% luomurukiista sata vuotta vanhaan juureen. Oman käden jälki näkyy ja maistuu kaikessa -alusta loppuun asti. Meillä voit syödä puhtaalla omalla tunnolla.