• Maivian pidot
  • Maivian pidot
  • Maivian pidot

Maivian pidot

  • Yleistä
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Maivian pidot tarjoaa juhlatilaa ympäri vuoden noin 150 vieraalle. Tunnelmallisissa kammareissa voi tilauksesta juhlia pienemmälläkin joukolla, vaikkapa kymmenen juhlijan voimin. Aarin kokoinen pirtti ja kookas sali yhdessä pikkukammareiden kanssa muodostavat tilan, joka muuntuu moneksi – konserttitilaksi, kokous- tai koulutustilaksi tai näyttelytilaksi.

Moderni ja tehokas suurtalouskeittiö mahdollistaa mm. ruokakurssien järjestämisen.

Aktiviteetit

Järjestämme juhlatilaisuudet joka lähtöön, aina muistotilaisuuksista häihin ja pikkujouluihin.

Joululahjatalo on yksi erikoisuuksistamme. Eri yhdistysten ja yksityisten kädentaitajien yhteiset kaksipäiväiset myyjäiset ovat vakiinnuttaneet suosionsa; kävijöitä riittää tungokseen saakka. Kahvio palvelee koko tapahtuman ajan ja perinteinen ohra- ja riisipuuro kerää herkuttelijat saliin.

Ruoka

Maivian pitojen juhlapöydän antimet suunnitellaan aina asiakkaiden toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan. Esimerkiksi erilaiset ruoka-allergiat otetaan huomioon. Laadimme mielellämme myös esimerkkimenyitä, joiden pohjalta asiakkaiden on helppo suunnitella tarjottavia.

Maivian pitojen periaatteena on, että ruokien valmistuksessa käytetään mahdollisimman paljon Längelmäen peltojen ja metsien puhdasta satoa. Kotimaisten ensiluokkaisten raaka-aineiden käytössä näkyy myös vuodenaikojen kierto; sesongin herkut tuovat vaihtelua pitopöytään.