• Yleistä
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Maikkulan Kartanon tilausravintola palvelee asiakkaita yritys- ja yksityistilaisuuksissa. Asiakkaamme voivat nauttia keittiömme maukkaista antimista Oulujoen rannalla sijaitsevan kartanon tiloissa. Historiallisen kartanomiljöön lisäksi meiltä löytyy myös moderneja tiloja, joissa on hyvä pitää niin kokouksia kuin vapaa-ajan tilaisuuksia. Maikkulasta löytyy myös erinomaiset mahdollisuudet saunomiseen suurellakin joukolla.

Olipa kyse yritystilaisuudesta, kokouksesta, saunaillasta, syntymäpäivä- tai hääjuhlasta, kaikki onnistuu Maikkulassa mainiosti – ja vain varttitunnin automatkan päässä Oulun keskustasta.

Aktiviteetit

Maikkulan Kartano tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille yritystilaisuuksille ja -juhlille. Monipuolisten tilojen ansiosta Maikkulassa voidaan järjestää ikimuistoisia juhlia 10 henkilön ryhmistä alkaen aina 300 henkilön tilaisuuksiin saakka. Kesäaikaan, kun myös pihapiiriä voi hyödyntää, tilaa on jopa 500 henkilölle. Kartanon tilaisuudet ovat aina yksityistilaisuuksia.

Ruokatarjoilu voidaan toteuttaa vaikka rentona grillijuhlana, esimerkiksi Korsun terassilla. Häissä, sukujuhlissa ja suuren luokan yritystilaisuuksissa nautitaan yleensä juhlavia illallisia kartanon päärakennuksessa, missä voi kokea 1800-luvun kartanoelämän parhaat puolet tai Liiterin rennommissa tiloissa.

Tilaisuudet suunnitellaan aina tarpeittenne mukaisesti. Tarvittaessa autamme myös tilaisuuden ideoinnissa, illan ohjelman sekä kuljetuksen ja majoituksen järjestämisessä.

Asianmukaisesti varustelluissa tiloissamme voi järjestää pieniä ja suuria, jopa 90 henkilön kokouksia.

Halutessanne voimme järjestää kokouspäivien yhteyteen myös kevyttä ohjelmaa. Esim. verkkojen kokeminen, saunan lämmitys sekä perinteiset maatalon puhdetyöt.

Oulujoen rannassa on kartanon Saunaranta. Siellä on perinteinen ja tunnelmallinen Savusauna, jossa on lempeän pehmeät löylyt. Saunarannasta löytyy lisäksi myös puulämmitteinen Korsusauna sekä sähkölämmitteinen Lohisauna. Kaikista saunoista voi helposti pulahtaa jokeen virkistäytymään. Kaiken kaikkiaan Saunaranta mahdollistaa jopa yli 100 henkilön ryhmien saunomisen.

Ruoka

Maikkulan Kartanon tilausravintola on tunnettu erinomaisesta ruoasta ja hyvästä palvelusta. Kaikki ateriamme valmistetaan paikan päällä omassa keittiössämme kotimaisista, lähiseudun tuottajien puhtaista raaka-aineista.

Kaunis, tilaisuuden luonteeseen sopiva yksityistila on käytössänne - olipa seurueenne suuri tai pieni! Meillä onnistuvat intiimit illalliset pöytiin tarjoiltuna sekä upeat buffetti-illalliset yritysten iltajuhliin sekä perhejuhliin!