• Yleistä
Yleistä

Maaseuturavintola ja -panimo sekä upea savusauna

Hollolan Kankaantaan Vainion kyläryhmä on yksi Suomen vanhimmista asuinalueista ja tilan historiasta on tietoja yli 500 vuoden takaa. Hollolan Hirvi on juhliin erikoistunut tilausravintola, jonka maatilapanimossa pannaan erilaisia oluita, ja jonka savusaunassa voit kokea aitoja elämyksiä.


Juhlat ja tapahtumat
Monipuoliset tilat ja suuri piha-alue mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen häistä ja muista perhejuhlista yritysten info- ja koulutustilaisuuksiin sekä kaikkeen siltä väliltä. Ryhmille myös ohjelmapalveluja!

Tilausravintola
Ravintola on avoinna tilauksesta. Poikkeuksena avoimet tilaisuudet ja tapahtumat, joista ilmoitetaan erikseen. Ruoka on suomalaisia perinteitä kunnioittavaa lähiruokaa, nykymakuun sovitettuna. Ravintolan erikoisuus on hirviruuat.

Maatilapanimo
Hollolan Kankaantaan Vainiolla on viljelty ohraa ja pantu olutta yli 2000 vuotta. Maatilapanimossa pannaan erilaisia lähioluita ja Kivisahtia sekä järjestetään olutkoulutusta ja olutarviointeja.

Savusauna
Savusaunaa vuokrataan ryhmille kesäsesongin ulkopuolella, kesäisin järjestetään lisäksi avoimia savusauna- ja saunajoogailtoja. Saunan terassilla on kylpyallas ja nuotiopaikka. Upeaan maalaismaisemaan saunomisen yhteyteen voi tilata pientä tarjoilua sekä virvokkeita.