• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Maaseutuhotelli Eevantalo on mainio juhlapaikka. Herkullinen lähiruoka, kodikas majoitus ja tunnelmallinen savusauna kruunaavat onnistuneen tilaisuuden ja rentouttavan loman!

Majoitus

Eevantalolle mahtuu majoittumaan yhteensä noin 30 henkilöä, mukaviin 2-3 hengen huone- ja huoneistomajoitukseen Kuttajärven maisemassa.

Tarjoamme 8 kpl 2 hengen huoneita, 2 kpl 3 hengen huonetta, lisävuoteita 6 kpl.
Lisäksi saunallisen huoneiston 2- 4 hengelle ( 2 hengen makuuhuone ja 2 avattavaa vuodetta olohuoneessa, oma sauna, keittiö, takka ja parveke).

Tarvittaessa voimme suositella tai varata teille lisämajoitusta lähialueen yrityksistä.

Aktiviteetit
Savusauna

Kokouksen ja juhlan kruunaa tunnelmallinen savusauna ja pulahdus viereisessä joessa. Illaksi savusaunan leppeisiin löylyihin! Savusaunaan mahtuu samaan aikaan löylyyn 16 kylpijää ja päätalon saunaan n.10 henkeä.

Eevantalon juhlapalvelut

Elämäsi tärkeimmät juhlat järjestämme huolella, kauniisti ja mieleenpainuvasti: syntymäpäivät, häät, valmistujaiset jne. Eevantalossa saatte juhliinne herkulliset tarjoilut, ystävällisen palvelun ja ihastuttavan juhlaympäristön - kesällä sinisessä järvimaisemassa, talvella puhtaassa, kauniissa lumimaailmassa. Eevantaloon mahtuu yli 100 vierasta, sitä suuremmat juhlat järjestämme Hermannitalossa.

Kokouspalvelut

Tule työskentelemään tehokkaasti rauhalliseen maaseudun hotelliin ja nauttimaan viehättävästä ympäristöstä oheisohjelmista! Rauhallinen 10-30 -paikkainen kokoustila av-välineineen on antoisa työympäristö vaativallekin kokoukselle. Pienryhmien työskentelyyn löytyy tiloja eripuolelta taloa. Kokouspaikkana voi myös olla 400 metrin päässä oleva Hermannitalo, jossa on tilava kokousali sekä 300-paikkainen teatterisali nousevine katsomoineen.

Ohjelmapalvelut

Syvänniemi Seikkailu osuuskunta järjestää elämyksellisiä liikunta- ja kulttuuriohjelmapalveluita Syvänniemellä ja sen lähiympäristössä.

Meillä on mahdollista harrastaa kalastusta, veneilyä, marjastusta, retkeilyä ja maastopyöräilyä.

Talvella ladut kutsuvat hiihtämään aurinkoiselle jäälle tai Korppiniemen metsämaille. Voit tarkkailla luontoa liikkuen lumikengillä Keihäsjärven virkistysalueella tai potkukelkkailla Kuttajärven saarilaavulle. Järjestämme opastettuja eri pituisia patikkaretkiä erämaisemiin, johon voimme järjestää maastomajoituksen ja ruokapalvelut.

 

 

 

Ruoka

Eevantalossa elämme parhaat lähialueen herkut nauttien ja vuodenaikojen tuotteet hyödyntäen! Ruokapalvelut ovat omasta keittiöstä, jos mahdollista tarjoamme mielellään lähiruokaa. Kokonaan omia suosittuja tuotteita ovat savolaiset rieskat, ohraryynirieskat, kalakukot ja kaikki makeat leivonnaiset, joihin voimme käyttää myös itsepoimimia metsä- ja puutarhamarjoja.

Lähialueelta saamme monia tuotteita ja valmistamme ruokaa sesonkien mukaan.
Mätitalon järvikalaa ja savukalatuotteita, Mäkelän Highland-tilan raaka-aineista murekkeita ja Lihaniekan makkaroita. Juureksia, uusia perunoita ja makeita tomaatteja. Kärjen tilalta saamme myös kotona leivottua aitoa ruisleipää. Marjoista mansikat ja vadelmat tulevat läheltä Marja-Savosta.

Ottakaa yhteyttä ja sovitaan paras ruokalista Teidän tilaisuuksiinne!