• Yleistä
  • Activities
Yleistä

Keskellä Varsinais-Suomalaista kulttuurimaisemaa

Tervetuloa nauttimaan luonnosta, hyvästä ruuasta, rentouttavasta rantasaunasta ja rauhallisista unista meren äärelle. Tai jos olet vain ohikulkumatkalla, voit piipahtaa herkuttelemaan Kartanon Kahvilaan ja ostoksille lahjapuotiin.

Majoitus

Majoitu mukavasti maatilalla Keltaisessa talossa tai Renkituvalla. Renkituvassa voi yöpyä kesällä, Keltaisessa talossa ympäri vuoden. Yhteensä majoitustilaa on noin 28 hengelle. Osassa huoneita on TV, suihku ja WC, osassa ne ovat yhteisissä tiloissa.

Ruoka

Kahvilassa lounas päivittäin klo 12-15, sunnuntaisin erityinen juhlalounaspöytä. Louhisaaren perinneruokien lisäksi tarjolla suussa sulavia leivonnaisia, kahvia ja Louhisaaren juomaa.

Activities

Juhlapalvelu

Juhlapalvelumme hoitaa perhejuhlasi, yritysjuhlasi tai kokouksesi ammattitaidolla viihtyisässä ympäristössä. Mahdollisuus rakentaa kokonaisuuksia yhdistämällä tarjoilu, saunominen ja yöpymisen. Leivomme tilauksesta suolaiset ja makeat, piiraat ja paistokset, täyte- ja voileipäkakut ympäri vuoden.

Sauna

Tilalla on kaksi perhesaunaa, joita maatilalla yöpyjät voivat varata saunamaksua vastaan. Kokouksiin ja juhliin on varattavissa noin 20 hengen ”vanhan ajan sauna”. Saunassa on tilaa myös ruokailun järjestämiseen. Kaikki saunat ovat meren rannalla ja niissä on uintimahdollisuus.

Kartanolinna

Louhisaaren linna on valmistunut 1655. Sen rakennuttajana toimi Herman Fleming. Flemingin suku omisti linnan vuoteen 1791. Nykyään Louhisaaren linna toimii museona ja on avoinna kesäaikaan. Opastuksen hoitaa Museovirasto.

Lahjapuoti

Kahvilan puodissa on myynnissä mm. leivonnaisia, lampaan taljoja, villatuotteita, lahjatavaroita ja matkamuistoja, sekä tietysti perinteikästä Louhisaaren juomaa.