• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Loma Rinteelä tarjoaa majoitusta sekä juhla- ja kokouspalveluita kauniissa Sotkamolaisessa vaaramaisemassa, Suonenjärven rannalla. Lisäksi paritalohuoneistomme Romeo ja Julia sijaitsevat erinomaisella paikalla Vuokatinrinteillä.

Majoitus
Paritalohuoneistot

Romeo ja Julia -huoneistot 6+2 hengelle erinomaisella sijainnilla Vuokatin rinteillä.

Kelo

Hyvin varusteltu hirsihuvila 2 makuuhuoneella 35 m etäisyydellä rannasta.

Loimu

Hyvin varusteltu 30 m2 kesämökki 2+1 hengelle 17 m etäisyydellä rannasta.

Jänkä

60 m2 hyvin varusteltu hirsimökki 6 hengelle 80 m etäisyydellä rannasta.

Honka

Hyvin varusteltu 85 m2 hirsihuvila 8 hengelle 50 m etäisyydellä rannasta.

Tähti

Hyvin varusteltu 95 m2 hirsihuvila 10 hengelle.

Aktiviteetit

Räätälöimme elämänne juhlat, häät, syntymäpäivät, sukujuhlat ja kastajaiset yhdessä kanssanne. Loma Rinteelä tarjoaa erinomaiset ja laadukkaat puitteet erilaisille kokouksille ja koulutuksille. Hirsipirteissämme asiakaspaikkoja on 90, kodassamme 40 ja ulkoterassilla 30. Majoitusta tarjoamme 50 hengelle. Tilalla myös kotimuseo, jossa esillä työesineitä. Pihapiirissä oleilevat myös Mosse-kissa, Muru-lammas, Suomen hevoset äiti Löpinä ja poika Viljamin Tähti.

Lisäksi meillä voi harrastaa hiihtoa, kalastusta, moottorikelkkailua, laskettelua, lumikenkäilyä, metsästystä, ratsastusta, veneilyä, vaellusta ja paljon muuta.

Ruoka

Pitopalvelumme hemmottelee taidolla ja tunteella valmistetuilla kotiaterioilla, talon erikoisella rukiisella Ratileivällä ja herkkusuille tuoretta pullaa ja kakkuja. Eksoottisia loimulohiaterioita kodassa. Rinteelässä tarjotaan maukasta kotiruokaa puhtaista kainuulaisista raaka-aineista valmistettuna.