• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Virkisty luonnon helmassa

Loma-Raiso on viihtyisä maaseutumatkailukohde Karviassa, Pohjois-Satakunnassa, Kauhaneva-Pohjankankaan kansallispuiston läheisyydessä.
Tarjoamme 18 majoituspaikkaa, tilausravintolan, juhla- ja kokoustilat jopa 100 henkilölle sekä Korsusaunan ja paljon muuta - tutustu tarjontaamme!

Majoitus

Tarjoamme 18 majoituspaikkaa kauniissa maisemissa!

Majoitusta on saatavilla yhden tai kahden hengen huoneissa sekä perhehuoneessa, jonne majoittuu 2 aikuista ja 2 lasta. Majoitukseen voit yhdistää myös aamiaisen tai varata täysihoidon.

Tervetuloa!

Activities

Juhla- ja yritystilaisuudet, kokoukset, retket ja sauna

Juhlat, yritystilaisuudet ja kokoukset

Luonnon ympäröivä Loma-Raiso on viihtyisä paikka merkkipäivien, kokousten ja pikkujoulujen järjestämiseen. Katamme juhliinne maalaisherkuista notkuvan pitopöydän ja järjestämme paikalle toivomanne musiikkia ja viihdettä. Hyvin tanssittuanne, syötyänne ja saunottuanne voitte majoittua Loma-Raison tiloihin ja aloittaa seuraavan päivän vaikkapa aamu-uinnilla kirkasvetisessä luonnonvesialtaassa.

Retket

Aseeton metsästysretki:

Elämyksellinen opastettu talviajan valokuvaus- ja havainnointiretki Kauhaneva-Pohjankankaan kiehtovaan kansallispuistoon!

Lintubongaus-retki:

Retki yhdistää onnistuneesti suomalaisen kesäyön luonnon, valokuvauksen ja liikunnallisuuden. Pääkohteena ovat harvinaiset kehrääjälinnut.

Korsusauna ja turvehoidot

Korsusauna on tilaussaunamme, joka on saanut nimensä siitä, että se on rakennettu puoliksi maan alle.

Saunalla on lisäksi pieni oleskelutila, mihin saa tilauksesta tarjoilua esim. iltapalan muodossa.

Nyt saat Loma-Raisosta myös erilaisia turvehoitoja! Hoitoturvetta käytetään yli 100 vaivaan mm. lihassärkyihin, nivelvaivoihin ja reumaattisiin kipuihin. Tervetuloa kokeilemaan kasvonaamiota, jalkahoitoa tai turvesaunaa!