• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
Yleistä

Loma-Perkkiön mökit sijaitsevat keskellä Kainuun puhdasta ja kaunista luontoa oman lammen rannalla. Alueen maastot soveltuvat erinomaisesti marjastukseen, metsästykseen ja kalastukseen.

Ruuhijärven virkistyskalastusalue on kymmenen minuutin ajomatkan päässä ja käytössäsi ympäri vuoden. Mökkialueella on myös hyvät pulkkamäet sekä kota- ja grillikatokset.

Majoitus

Mökki Piisku

Vuonna 2003 on valmistunut parvellinen lomahuoneisto 4 vuodepaikkaa. Rantaan on 250 metriä, jossa on vene sekä laituri. Vuokatin ladut ovat aivan vieressä.

Mökit Esikko, Kielo, Apila, Virna ja Vuokko

Esikko ja Kielo ovat pohjaratkaisultaan samanlaisia. Molemmissa on 66 m2 ja vuodepaikkoja 4+2. Rantaan on matkaa 200 m, ja rannasta löytyy vene ja laituri.

Virna ja Apila ovat niin ikään pohjaratkaisultaan keskenään samanlaisia 8 vuodepaikan huoneistoja. Molemmissa 80 m2 + 30 m2 parvi. Pihalla huvimaja/grillikatos. Rantaan, jossa vene ja laituri, on matkaa 100 m.

Lisäksi meiltä löytyy kaksikerroksinen lomahuoneisto Vuokko, jossa on 70 m2 sekä 4+2 vuodepaikkaa. Pihalta löytyy huvimaja/grillikatos, ja rantaan on matkaa 250 m. Rannassa vene ja laituri.

Mökit Tikankontti, Ulpukka, Valkku ja Yläperkkiö

Nämä hyvin varustellut 70 m2 mökit 4+2 vuodepaikalla sijaitsevat Perkkiölammella. Rantaan on 150 metriä, jossa vene ja laituri sekä varattavissa ranta-saunavuoro.
Pihalla on oma grillikatos. Hiihtolatu mökkien lähellä.

Mökit Ala-Perkkiö ja Saunatupa

Ala-Perkkiö sijaitsee Perkkiölammen rannalla. Mökki sisältää 90 + 16 m2 ja 6+2 vuodepaikkaa. Omaan uimarantaan, jossa rantasauna sekä laituri, on matkaa 30 metriä.
Varustukseen kuuluu myös grillikatos sekä vene.

Saunatupa sijaitsee Perkkiölammella, ja sisältää 73 + 18 m2 ja 5+2 vuodepaikkaa. Rantaan on 100 metriä jossa on vene sekä laituri. Pihalla on oma grillikatos. Latuverkosto löytyy mökkien läheltä.

 

Aktiviteetit

Mökkeilyn lomassa kesäaikaan on mahdollista mm. veneillä ja uida sekä vaikka patikoida metsässä. Talvella hiihtoladut löytyvät aivan mökkien vierestä ja Vuokatin monipuoliset palvelut ovat lyhyen ajomatkan päässä mökeistä.