• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Pitkän historian perheyritys

Liekoranta on perheyritys, joka palvelee kymmenien vuosien kokemuksella. Liekorannan toiminta muodostuu juhlapalvelusta ja Liekorannan kievarin juhlatilasta ja majatalosta. Juhlapalvelumme toiminta-alueemme kattaa koko Suomen sekä tarvittaessa matkaamme myös maamme rajojen ulkopuolelle.

Kestikievari Liekoranta on palvellut yhtäjaksoisesti asiakkaita vuodesta 1901, jolloin Herman Ulven puolisonsa Aleksandra Rasin kanssa saivat kestikievari oikeudet rakentamaansa majataloon. Vuosien varrella majoitus- ja ateriapalveluiden lisäksi tiloissa on toiminut mm. posti ja kioski.

Liekorannan kievari on tilausravintola, jossa voi järjestää yksityistilaisuuksia, kokouksia ja ryhmäruokailuja. Kievarin huoneissa voi majoittua ympäri vuoden.

Catering palvelumme ovat käytettävissä haluamassanne tiloissa ja meiltä voi myös noutaa tarjoiluja etukäteistilauksella sekä kuljetamme haluttaessa tuotteet tilaisuuspaikalle.

Majoitus

Majatalossa nukutaan hyvin ja herätään virkeänä!

Majatalossa on seitsemän kahden hengen huonetta ja yksi neljän hengen huone.

Huoneissa on oma kylpyhuone ja televisio. Lämpöpistokkeellinen pysäköinti kievarin pihassa, sauna ja vilpolaparveke ovat veloituksetta käytettävissänne. Huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa ja kievarissa ei ole hissiä.

Yhteiskäytössä on minikeittiö, jossa on jääkaappi, mikro ja kahvin/teen valmistus mahdollisuus. Vastaanotossa ei ole säännöllisesti henkilökuntaa. Päivystämme puhelimitse 24 h/vrk.

Kievari on rakennettu 1900 ja huoneet ovat alun perin tehty piikojen kammareiksi. Historiallisessa hirsitalossa eletään maaseudun hengessä, elämisen äänineen ja keittiön tuoksuineen. Huone hintaan sisältyvät peti- ja liinavaatteet sekä pyyhkeet.

Aamiainen tarjoillaan alkaen alakerran ravintolan tiloissa.

Aktiviteetit

Luotettavuus, läpinäkyvyys ja aitous!

Cateringpalvelu

Isäntäväki ja vieraat luovat juhlan tunnelman, juhlapalvelumme tuo maistuvat tarjoilut ja osaavan henkilönkunnan takaamaan juhlien onnistumisen. Merkkipäivistä hääjuhliin, edustustilaisuuksista iltagaaloihin, sisällä tai ulkona, suurelle vierasjoukolle tai kahden kesken, toteutamme tilaisuudet mutkattomasti toiveidenne mukaan.

Kestikievari

Isoon saliin mahtuu mukavasti n. 70 vierasta ja koko kievariin n. 120 henkilöä. Kesäaikaan käytettävissä lisäksi on n. 60 vieraan terassi.

Kievarilla on anniskeluoikeudet, joten omia tarjoiluja ei tiloihin voi tuoda.

Juhlat voi järjestää myös esimerkiksi niin, että ruokailu on kievarin tiloissa ja ilta jatkuu vapaa muotoisemmin Isännän tuvassa sisäpihan puolella. Tarvittaessa ulos saa lisäksi telttakatoksia.

Isännän tupaan (johon mahtuu 30 vierasta) voitte tuoda kokonaan omat tarjoilut tai tilata ne Liekorannan cateringilta. Halutessanne voitte hoitaa tilaisuuden itsenäiseti tai varata henkilökuntamme tarjoilemaan tilaisuuteenne.

Ruoka

Tervetuloa kanssamme hyvien makujen äärelle!

Valmistamme tarjoilut käsityönä ja raaka-aineet vaihtelevat sesongin mukaan.

Pyrimme käyttämään lähialueen tuotteita mahdollisuuksien mukaan ja toivomme pystyvämme tarjoamaan parhaita alueemme tuotteita asiakkaillemme. Raaka-aineiden alkuperä koetaan tärkeäksi laadukkuuden rinnalla.

Einekset eivät kuulu valikoimiimme. Kokkiemme käsiala saa näkyä ja maistua tarjoiluissamme.

Teemme rehtiä, mutkatonta ja rehellistä ruokaa suurella sydämellä.