• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
Yleistä

Mökki- ja aamiaismajoitus kauniissa maisemassa

Niemilomat on myös erinomainen paikka pitää erilaisia yksityis- ja yritystilaisuuksia. Niin hää- ja syntymäpäiväjuhlille kuin kokouksille ja virkistyspäivillekin löytyvät oivat puitteet. Pihapiirissä toimivassa tilausravintolassa on myös A-oikeudet.

Niemilomissa voi nauttia perinteisen suomalaisen savusaunan löylyistä sekä harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten pelata frisbeegolfia tai kävellä luontopolulla. Niemilomat sijaitsee Unnukan rannalla, vain 13  kilometrin päässä Varkaudesta.

Niemilomiin voi tulla matkailuautolla tai telttailemaan. Laituriimme pääsee isommallakin laivalla.

Ravintola Vännin Ankkurista saa virvokkeita ja pikkusuolaista joka päivä kesäisin ja ryhmille ruokailu ennakkotilausten mukaisesti vuoden ympäri.

Majoitus

Päärakennus

Päärakennuksen yläkerrassa on neljä kahden hengen huonetta. Aulassa on kahta huonetta kohden wc/suihku. Hintaan sisältyvä aamiainen tarjoillaan alakerran tunnelmallisessa tuvassa. Kesäisin yöpyjien käytössä on myös rantasauna ja soutuvene.

Ullan pirtti

Ullan Pirtti on pieni viihtyisä pyöröhirsimökki rauhallisessa ympäristössä, jossa alakerrassa tupakeittiö, makuusoppi, suihku/wc ja yläkerrassa lisää makuutiloja. Sopivat tilat neljälle lomailijalle. Alakerran pinta-ala on 35 m² ja yläkerta 12 m². Rannassa on erillinen puulämmitteinen rantasauna ja saunakamari sekä grillipaikka. Vieraiden käytettävissä on myös soutuvene.

Riitan parsi

Riitan Parressa on olohuone, kolme makuuhuonetta, tilava parvi ja nykyaikainen keittiö. Majoittumaan mahtuu 10 henkeä. Huoneistossa on sähkösauna ja pieni pulahtamisallas. Saunasta pääsee uimaan Unnukan aaltoihin. Alakerran pinta-ala on 115 m² ja parvi noin 28 m². Vieraiden käytettävissä on myös grillipaikka ja soutuvene.

Telakan kammari

Telakan Kammari on kesäkäytössä oleva viihtyisä 4 hengen huone, noin 20 m². Telakassa on ruoanlaittomahdollisuus, suihku ja wc. Vieraiden käytettävissä on soutuvene ja rantasauna.

Aktiviteetit

Tilaisuudet

Ravintola Vännin Ankkuri sijaitsee samassa rakennuksessa savusaunan kanssa. Se on oiva paikka pitää juhlia, illanviettoja tai kokouksia. Ravintolassa on A-oikeudet, ja sinne sopii noin 40 hengen ryhmä.

Telakka on kesäkäytössä oleva juhlatila, johon sopii noin 80 hengen ryhmä. Telakassa voi pitää tunnelmallisia häitä, sukukokouksia, syntymäpäiviä ja muita tilaisuuksia.

Voit nauttia perinteisen suomalaisen savusaunan löylyistä saunassa, jonka lauteille sopii kerralla 20 kylpijää. Savusaunasta on mahdollisuus pulahtaa Unnukan aaltoihin tai ulkoporealtaaseen.

Lisäksi muita tarjolla olevia aktiviteetteja ovat mm. luontokävely, frisbeegolf, veneily, köydenveto, limbo ja lumikenkäily.