• Leipyöli Matkailumaatila

Leipyöli Matkailumaatila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Leipyölin matkailumaatila on lounaissuomalainen, perinteikäs, vanha kuninkaanvoudin asuinsija Perniön Kiskonjoen rannalla. Tila sijaitsee luonnonkauniissa, rauhallisessa maalaisympäristössä, aurinkoisella etelärinteellä.

Leipyöli on matkailu-, metsä- ja viljelystila. Kiskonjoen rantaan on vain 200 m ja jokea pitkin on yhteys merelle. Tilalla on myös erilaisia maatilan eläimiä.

Majoitus
Pihatupa

Sauna, takkahuone, 30 hengen kokous- ja oleskelutilat. Lisäksi 8 hengen majoitustilat yläkerrassa. Aurinkoterassi eteläisellä sivulla.

Mäkitupa

Alakerrassa 1 huone + keittiö + suihku + WC, yhteensä 40 m2 neljälle hengelle. Yläkerrassa 1 huone, 45 m2 kuudelle hengelle. Mäkituvalla on oma pihasauna, jossa takkatupa.

Tyynelä

Uusi, korkeatasoinen, kaikin mukavuuksin varustettu. 6 hengen majoitustilat. Tupakeittiö, 2 mh + pesuhuone + WC, sauna ja kodinhoitohuone, yhteensä 73 m2. Tilava aurinkoterassi eteläisellä sivulla.

Lensmanni

2 kahden hengen huonetta sekä yhtenäinen laajahko tila erityistapahtumiin tai -tarpeisiin.

Aktiviteetit

Järjestämme paljon aktiviteetteja yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa aina hanhijahdeista kalastukseen ja leirikouluun. Toimimme yhteistyössä Kirakan kylämyllyntilan kanssa, jolloin käytettävissä ovat savusauna ja "Harmaan kylän" upeat, aidot entisajan puitteet. Lisäksi tilan läheisyydessä sijaitsevat Meri-Teijon vapaa-ajan keskus, Latokartanon virkistysalue ja Teijon retkeilyalue.

Alueemme tarjoaa hyvät mahdollisuudet kaikenlaiseen luonnon ja eläinten parissa puuhasteluun. Voit esimerkiksi luonnon antimien keräilyn lisäksi veneillä, meloa sekä uida lammessa. Hoidamme ja kasvatamme tilalla ylämaankarjaa, johon on mahdollista tutustua vierailun yhteydessä.

Tarjoamme myös kokouspalveluita ruokailuineen 40 hengen tiloissamme.

 

 

Ruoka

Tarjoamme ryhmille tilauksesta kotiruoan tapaan valmistettuja ruokavaihtoehtoja aamiaisesta illalliseen. Valmistamme tilan mielenkiintoiseen historiaan liittyviä teemaruokailuita mm. Wallesmannin kalaasit. Tarjoilut valmistetaan yksilöllisesti ryhmän toiveet huomioiden paikallisia raaka-aineita käyttäen. Tarjolla myös virkistäviä kahvihetkiä lämpimäisten kera. Pitotarjoilut erilaisiin perhejuhliin ja kokouksiin onnistuvat lisäksi meillä erinomaisesti.