• Lakomäen Metsäkartano
  • Lakomäen Metsäkartano
  • Lakomäen Metsäkartano

Lakomäen Metsäkartano

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Tervetuloa vieraaksemme Lakomäen Metsäkartanoon!

Lakomäen Metsäkartano sijaitsee lähellä Pyhä-Häkin kansallispuistoa Kannonkosken ja Saarijärven rajamailla, keskellä rauhaisaa metsämaisemaa. Täällä kuulee linnunlaulun ja tuulen huminan hiljaisuudesta puhumattakaan.

Metsäkartanon pienet, kodikkaat ja tunnelmalliset kammarit ovat käytössä ympäri vuoden ja kahvila sekä ravintola palvelevat asiakkaitaan tarpeen tullen sekä tilauksesta.

Päärakennuksen tupa, sali ja salonki tarjoavat loistavat puitteet erilaisille perhejuhlille ja kokouksille. Pihapiirin rakenteilla oleva kesäkeittiö sekä erilaiset saunat toimivat hyvin rentojen ja leppoisien tapahtumien järjestämiseen.

Ohjelmatarjonnastamme löydät useita mielenkiintoisia ja erikoisia vaihtoehtoja. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tarjontaamme.

Majoitus

Majoitus Metsäkartanolla

Yläkerrassa on rauhallisen oleskelutilan lisäksi kuusi tunnelmallista kahden hengen huonetta, joihin voidaan sijoittaa 1-2 varavuodetta. Yhteiset nykyaikaiset saniteettitilat (WC:t ja suihkut). Vahvojen hirsiseinien suojassa voi yön tullen vaipua yhteiseen häiriöttömään uneen metsien kanssa.

Apartment Kannonkoski / Kotihotelli

Nyt vuokrattavana Kannonkosken keskustassa Kotihotelli! 38 neliön rivitaloyksiö - yksi huone, keittiö sekä sauna- ja wc-tilat.
Hinnoitteluperiaate on joustava. Mitä pidempään asut, sitä edullisempi
hinta. Kun majoitustarpeesi on pitkä, pyydä tarjous Minna 040-1433011 tai info@lakomaki.fi.

Aktiviteetit

Häät ja muut juhlat

Lakomäen Metsäkartano on idyllinen ja täyden palvelun juhlapaikka,
jossa ystävällinen palvelu yhdistettynä romanttiseen maalaiskartanomiljööseen tekevät juhlapäivästänne ikimuistoisen. Toteutamme juhlatilaisuutenne ammattitaidolla ja sydämellä.

Katso lisää häiden järjestämisestä Metsäkartanolla!

Aktiviteetit alueella

Metsäkartanolla saa luvan kanssa ottaa rennosti ja vain olla, mutta jos energiaa riittää, lähiympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin vuoden ympäri. Kesällä mm. kalastusta lukuisilla lähijärvillä tai koskilla, marjastusta ja sienestystä, retkeilyä läheiseen Pyhä-Häkin kansallispuistoon sekä uimista. Talvella lumikenkäretket, hiihtäminen, pilkkiminen ja laskettelu (Viitasaari tai Saarijärvi) pitävät huolen, ettei tekemisestä tule puutetta!

Myös ohjattuja aktiviteetteja tarjolla.

Sauna ja kylpytynnyri

Pihasta löytyy perinteinen suomalainen sauna. Saunan ohessa on myös kylpytynnyri, jonka lämpimänä höyryävään syliin on ihana pulahtaa varsinkin huurteisella pikkupakkasella.

Ruoka

Tilausruoka

Maittavat tarjoilut juhliin

Vaalimme ruokaperinteitä yhdistäen ne moderniin keittiöön. Maittavat ruoat ovat alusta loppuun asti valmistettu keittiömme omilla resepteillä, pohjoisen puhtaita ja raikkaita raaka-aineita käyttäen.

Palovartiotorni
Pihapiirin erikoisuus on vertaansa vailla oleva palovartiotorni, joka toimii kahden hengen näköalaravintolana!