• Kylämäen hevostila
  • Kylämäen hevostila
  • Kylämäen hevostila
  • Kylämäen hevostila

Kylämäen hevostila

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Elämyksiä suomenhevosen seurassa

Tasokkaat juhla- ja tilausravintolapalvelut sekä kokous- ja ryhmätyöpalvelut ja hevosaktiviteetteja tilalla, joka tarjoaa ihmisille virkistäytymistä ja hevosille hyvän kodin. Erilliset kokoustilat, juhlahuoneisto, moderni luhtiaitta majoitukseen sekä saunatilat tarjoavat mahdollisuuksia moneen.

Erinomaiset ratsastusreitit tilan ympäristössä. Keskelle Varsinais-Suomen kauneinta luontoa Marttilaan on helppo tulla monesta suunnasta - noin puoli tuntia Turusta, puolitoista tuntia Helsingistä ja Tampereelta.

 

Majoitus

Maatilamatkailua hevostilalla

Korkealla Kylämäellä sijaisee moderni luhtiaitta, jonka kahdesta kerroksesta avautuvat näkymät hevostilan yli. Luhtiaitassa on kahdeksan viihtyisää kahden hengen huonetta, joista jokaisessa on lisävuodemahdollisuus.

Yöpymisen hintaan kuuluu aina kattava aamiainen hevostilan tilausravintola Unkissa. Luhtiaitta on mahdollista varata kokonaan isomman seurueen käyttöön esimerkiksi häiden tai kokouksen yhteydessä.

Kylämäen hevostila on myös erinomainen tukikohta ja yöpymispaikka retkeillessä Marttilan korven eräreitistöllä. Alueella on myös erilaisia museoita ja vapaa-ajan aktiviteettejä vaativaankin makuun.

 

Activities

Juhlat ja kokoukset

Kylämäen Hevostilalla vietät tunnelmaliset häät, rippijuhlat, kastetilaisuudet tai vaikka pikkujoulut. Kokoustiloja järjestyy eri kokoisiin tilaisuuksiin ja tilan oman keittiön tarjoilut kruunaavat niin juhlat kuin kokouksetkin. Juhlapalveluja tilaisuudesta riippuen 20-60 hengelle.

Mutterisaunan yläkerta soveltuu noin 20 henkilön tilaisuuksiin, alakerran saunaan mahtuu 10 saunojaa, lisämukavuutena terassin palju.

Juhlatila ja tilausravintola Unki on mitä mainioin paikka erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiselle. Perinteikkäässä kulttuurimiljöössä juhlan aiheet saavat todella arvonsa mukaisen ympäristön. Ravintolarakennus on rakennettu 1800-luvulla ja uusittu täysin 2000-luvulla.

Valmiita menuja, perinteisten herkkujen lisäksi erikoisuutena savuhevonen ja riistaruuat. Häät ja juhlat kruunaa hevoskyyti juhlavaunussa tai rekiajelu talvisin.