• Maatilamatkailu Kumpunen
  • Maatilamatkailu Kumpunen
  • Maatilamatkailu Kumpunen
  • Maatilamatkailu Kumpunen
  • Maatilamatkailu Kumpunen

Maatilamatkailu Kumpunen

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
  • In English
Yleistä

Hyvää palvelua Keski-Suomessa

Kirrinjärven rannalla yli 400-vuotias Kirrin Luomutila tarjoaa puitteet juhliin ja tilaisuuksiin ympäri vuoden. Kahvi- ja ateriapalvelut tarjoilemme ryhmille tilauksesta. Juhlatilaa kesäaikaan on 150:lle hengelle, talvella 70:lle hengelle. Majoitusta ympäri vuoden löytyy 25 henkilölle huoneissa tai mökeissä. Kesällä vuodepaikkoja on 50. Tervetuloa tutustumaan keskisuomalaiseen maatilamatkailu Kumpuseen.

 

Majoitus

Kumpusen mökit

Kolme lomamökkiämme on käytössä ympäri vuoden tarjoten majoituksen 20:lle hengelle Kirrinjärven rantamaisemissa. Jokainen mökki on omalla rauhallisella tontilla, johon kuuluu uimaranta, laituri, soutuvene, grillipaikka, keinu ja hiekkalaatikko. Mökit ovat hyvin sähköistettyjä ja hyvin varusteltuja.

Huonemajoitus

Päärakennuksen yläkerrassa on kaksi majoitushuonetta ympärivuotiseen käyttöön. Iso aula / olohuone sekä wc ovat yhteiskäytössä. Sauna ja pesuhuone sijaitsevat alakerrassa.

Aittamajoitus

Kesämatkailijoita palvelee luhtiaittamme 20 vuodepaikalla. Aittamajoittujien käytössä on Juhlanavetan wc. Pesutilat on viereisessä piharakennuksessa jossa on myös sauna.

 

Aktiviteetit

Tilat moniin juhliin

Etsitkö maalaismiljöötä juhliasi varten? Maatilamatkailu Kumpunen tarjoaa maalaisromanttisen miljöön kauniin Kirrinjärven rannalla jopa 150 hengen juhlaseurueelle. Järjestämme juhlat ja muut tilaisuudet 25:n vuoden vankalla kokemuksella. Upea ja laaja maatilan pihapiiri sekä juhlatilat antavat mahdollisuudet mitä erilaisimpien tilaisuuksien järjestämiseen.

 

Ruoka

Aito ja herkullinen ruoka

Aterioiden runkona on omien luomupeltojen raaka-aineet ja lähijärvien kalat, joista valmistamme suussasulavat herkut. Erikoisuuksiamme ovat kotisavustamon kylmäsavuhauki ja -lohi sekä ruistaikinakuoren alla haudutettu Petäjäveden perinnepaisti.

Leivät leivomme itse omista luomujauhoista. Suosimme toiminnassamme lähi- ja luomuruokaa. Vihannekset tulevat lähialueen puutarhoilta ja kananmunat naapurin luomukanalasta.

Ateriakokonaisuudet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Viljelemme tilamme pelloilla luonnonmukaisesti kauraa, ohraa, ruista sekä vehnää. Viljat myllytämme Konneveden sekä Ylöjärven myllyissä hiutaleiksi, ryyneiksi ja jauhoiksi. Myllytystuotteet pakkaamme vähittäispakkauksiin ja myymme ne suoraan tilalta. Suoramyynti Heinähatusta Petäjävedellä sekä ruokapiireistä Keski-Suomessa.

In English

Guesthouse Kumpunen in Petäjävesi has a garden and a terrace. Facilities include a children's playground and free WiFi is available.

At the guest house, all rooms have a wardrobe.

Jyväskylä is 29 km from Guesthouse Kumpunen. The nearest airport is Jyväskylä Airport, 31 km from the accommodation.