• Yleistä
  • In English
Yleistä

Ohjelma-, tapahtuma-, luonto- ja kulttuuripalveluja pitkällä kokemuksella!

CreativeKaiku Ky on kulttuuri-, ohjelma-, tapahtuma- ja luontopalveluja tarjoava pitkän linjan toimija (perustettu 1999). Tukikohtanamme toimii Ruokolahden ulkomuseoalue ja sen päärakennus, jossa sijaitsee myös omistamamme Kahvila Kaiku.  Tarjoamme ns. tavallisten metsä- ja järviluontoretkien lisäksi historialla, mytologialla, kulttuurilla ja tarinoilla höystettyjä luontoretkiä ja –tapahtumia.  Retkillämme koet, näet ja kuulet enemmän, rentoudut, rauhoitut ja virkistyt.  Tervetuloa!

 

Koe Suomen luonto, seikkailut ja perinnetapahtumat

Creative Kaiku tarjoaa mm. luontoretkiä ja seikkailuja mystisessä metsässä, kauniissa järviluonnossa. Retkillä kuulet tarinoita luonnon myyteistä menneistä ajoista nykypäivään. Upealla Ruokolahdella riittää retkeilymaastoa; Saimaan rannan lisäksi alueella on satoja järviä ja lampia sekä koskematonta luontoa.

Tykypäivät, tiimipalaverit, merkkipäivät, valmistujaisjuhlat, häät... Mikä syynä onkaan, tapahtumajärjestämisen ammattilaisina laajan yhteistyöverkoston avulla Creative Kaiku järjestää tapahtumasi alusta loppuun ohjelmasta ja tiloista lupahakemuksiin, järjestyksenvalvontaan, tarjoiluihin. Kaikki toteutetaan sinun toiveitasi kuunnellen täydellä sydämellä.

Kahvila Kaiku ja ulkomuseoalue Ruokolahden kauniilla kirkonmäellä, Saimaan rannan tuntumassa tarjoaa mukavan tunnelmointipaikan kahvikupillisen ja tuoreiden, perinteisten leivonnaisten ääressä. Kahvila on yleisesti avoinna kesä-elokuun tiistaista sunnuntaihin sekä ympäri vuoden tilauksesta esimerkiksi ryhmille Kahvilaa voi varata myös yksityistilaisuuksiin, kuten syntymäpäiviin, muistotilaisuuksiin ja pikkujouluihin.  Kahvilaan mahtuu kerralla 45-50 henkilöä ruokailemaan tai kahvittelemaan.  Tilauksesta lämpenee myös perinteinen savusauna, johon mahtuu kerralla 6-7 henkilöä kylpemään.  CreativeKaiku järjestää ulkomuseoalueella myös erilaisia tapahtumia, kuten Elonkorjuutapahtuman elokuun viimeisenä sunnuntaina.

Kirkonmäen opastetuilla kierroksilla kuulet tarinoita taiteilija Albert Edelfeltistä ja hänen vierailustaan, talvisodan suurimmasta ilmataistelusta, sotalegenda Simo Häyhästä, kotiseutumuseosta, Ruokolahden kauniista kirkosta ja hämmästyttävästä kellotapulista tai tutustu kirkonmäkeä ympäröivään luontoon ja geologisiin kohteisiin oppaan johdolla.  Kysy opastuksista ja muusta ohjelmasta lisää meiltä!

 

In English

Best of Finnish nature, traditions and mythology

Experience the unforgettable and authentic Finnish nature with us. Hear the stories about fascinating history and mythology.

Come and visit traditional events and meet local people. Or experience the atmosphere of an old farmhouse in our open-air museum area and have a cup of refreshing coffee!

Guided forest tours with various themes, hikes, sing-along evenings, concerts, harvesting and christmas markets.. just a few examples of Creative Kaiku's offerings.

Contact