• Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
  • Ruoka
Yleistä

Täällä, Punkalaitumella, tarjoamme kokous- ja juhlatilat sekä kodikkaan majoituksen museokoulussa, mökkejä rauhallisessa ympäristössä - joka antaa hyvät mahdollisuudet kaikenlaiseen liikuntaan, luontoretkiin ja nyt myös Paintballiin -  sekä ryhmäsaunan ja kokoustiloja Porttikallion mökkikylässä. Tervetuloa - palvelemme sydämellä!

 

 

Majoitus
B&B Majoitus

Yläkerran saunallisessa huoneistossa 4 makuuhuonetta, ja tilaa yhteensä 16 hengelle. Olohuone ja keittiö yhteiseen oleskeluun. Majoitushuoneista aukenee komea joki-ja peltonäkymä.

Mökkimajoitus

Kaikki viisi mökkiä ovat ympärivuotisessa käytössä, ja osa mökeistä on sekä sähkö- että puulämmitteisiä. Suurin mökki majoittaa maksimissaan 10 hlöä, kaksi keskimmäistä kumpikin 8 hlöä ja kaksi pienintä taas 5 hlöä. Kaikki mökit ovat saunallisia, ja kahdessa mökissä erikoisuutena infrapunasauna!

Passimökki (MALO **) on sähköistetty, ympärivuotisessa käytössä oleva metsämökki, jonne pääsee helposti autolla. Mökin pihassa on katoksellinen nuotiopaikka ja tummavetinen padottu uimalampi. PuuCee.

Uisku ja Luisku (MALO **) ovat 1mh parvellisia sähköistettyjä mökkejä. Mökeissä on sisäkäymälä ja infrapunasaunat.

Muisku ja Tuisku (MALO ***) ovat 2mh parvellisia sähköistettyjä mökkejä, joissa sisäkäymälä. Mökeissä on puilla lämmitettävä sauna ja suihku.

Activities

Mökkimajoitusympäristö tarjoaa hienot ulkoilumahdollisuudet, kesällä (valaistun) pururadan esimerkiksi sauvakävelyä varten sekä maastopyöräilyreitin.
Talvella mökeiltä pääsee suoraan hiihtoladulle, jonka varrelta löytyy myös ampumahiihtotauluja. Tarjoamme myös vuokralle tarpeen mukaan suksia ja monoja.

Alueella on mahdollista harrastaa Paintballia, ja luonto tarjoaa hyvät puitteet sienestykselle, marjastukselle ja opastetuille linturetkille. Kesäisin asiakkaita palvelee hyvin aloittelijoillekin sopiva 9-reikäinen golf-kenttä.

Autamme järjestämään 60-80 tilaisuudet, kuten kokoukset, perhejuhlat, koulutuspäivät, luokkakokoukset ja tykypäivät.

 

Ruoka

Majoitus museokoulun tiloissa sisältää tilattaessa ruokatarjoilua aamiaisesta lähtien. Myös tiloissa järjestettäviin erinäisiin tilaisuuksiin kokouksista perhejuhliin saatavilla ruokatarjoilua.