• Kotojärven Tila & Tapahtuma
  • Kotojärven Tila & Tapahtuma
  • Kotojärven Tila & Tapahtuma
  • Kotojärven Tila & Tapahtuma

Kotojärven Tila & Tapahtuma

  • Yleistä
  • Majoitus
Yleistä

Tervetuloa Kotojärvelle!

Tunnelmalliset majoitustilat wanhassa aitassa takaavat makoisat unet omatoimimatkailijoille ja juhla- ja kokoustiloissa kauniissa kartanon pihapiirissä järjestät monenlaiset onnistuneet tilaisuudet!

Alueen pitkään historiaan voi tutustua maatalousmuseossa. Kesäisin ravintola- ja kahvilapalvelut sekä läheinen Kotojärvi Golf palvelevat vierailijoita. Mahtavat ulkoilumahdollisuudet sekä uimaranta lähellä.

 

Majoitus

Keskellä kaunista Kotojärven kartanon puistoaluetta sijaitsee 1880-luvulla rakennettu hirsinen, punaiseksi maalattu viljamakasiini, jota koristavat avokuisti ja kellotorni. Kunnostetun viljamakasiinin uumenista löydät vanhaa tunnelmaa henkivät yksilöllisesti sisustetut huoneet omatoimisille matkailijoille. Natisevat lautalattiat, alkuperäiset vankat hirret sekä paksut puuovet luovat edelleen tiloihin vanhan ajan tunnelmaa.

 

Kotojärven Aitassa yövyt wanhan ajan henkeen kunnostetuissa ja sisustetuissa 2 hh huoneissa. Kaikissa huoneissamme on oma wc- ja suihkutila sekä oma ulko-ovi. Majoitustiloissa ei ole keittomahdollisuutta. Osassa huoneista jääkaappi ja mikroaaltouuni. Parkkitilaa on alueella runsaasti. Majoitus on omatoimista, ei palveluita.

Jokainen huoneemme on uniikki yksilö, jossa saat taatusti kaipaamasi lepoa luonnonrauhan ympäröimänä.

Hinnat ja lisätietoja: http://www.kotojarventila.fi/majoitus/

Tervetuloa yöpymään Kotojärvelle!