• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Pohjalaisen jokimaiseman äärellä sijaitsee Koskenkorvan tila ja talo, jossa on vuodesta 1997 toiminut pitopalvelu Koskenkorvan Trahteeri. Tarjoamme majoitus-, juhla-, kokous-, sauna- ja kylpyläpalveluita. Lisäksi yhteydessämme sijaitsee Koskenkorva Museo.

Majoitus

Vilja-aitasta on tehty makuutilat, erityisesti tutun ryhmän, yhden yön majoitusta ajatellen. Päädyissä on ylhäällä ja alhaalla kolmen hengen huoneet, joita yhdistää avorappunen. Keskiaitassa on kaksi kahden hengen erillistä huonetta ja yksi kuuden hengen "väentupa". Toisen pään yläkertatoimii myös hääkammarina. Lisäksi majoitustilaa on Puorin yläkerrassa neljälle hengelle.

Aktiviteetit

Tiloissamme järjestetään juhla- ja kokoustilaisuudet joka lähtöön. Saunailtoina jopa 30 henkilön ryhmiä palvelee iso ulkosaunamme, jonka vierestä löytyy pienempi, 8 henkilön, savusauna ja kylmäkaivo kastautumista varten. Läheltä löytyy myös lämminvesiallas. Yleissaunomista varten saunapakettiin kuuluvat yleisten tarvikkeiden lisäksi paikallissuunnitteiset ja -valmisteiset saunatrikoot.

Lisäksi meiltä löytyy erillinen kylpylä 8-16 hengen ryhmille, joka tarjoaa erilaisia erikoishoitoja sekä infrapunasaunan 6 henkilölle.

Ruoka

Rauhallinen ruokahetki ystävien, työtovereiden tai asiakkaiden kanssa voi olla päivän paras hetki. Oli tilaisuus mikä tahansa, valmistamme korkealaatuisista lähialueen raaka-aineista asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja perinteitä kunnioittaen maukasta ja monipuolista kotiruokaa.