• Yleistä
  • Majoitus
  • Aktiviteetit
  • Ruoka
Yleistä

Korhola Holiday on maaseutumatkailuyritys, joka tuottaa laadukkaita matkailupalveluita sekä tarjoaa vatsan ja mielen rauhaa kaikille asiakasryhmilleen ympäri vuoden. Korholan aito maalaismaisema ja puhdas luonto tarjoavat virikkeitä ja rauhaa sopivassa suhteessa.

Korhola sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, aivan oopperajuhlakaupunki Savonlinnan läheisyydessä Rantasalmen Parkumäessä.

Etäisyydet:

  • Savonlinnasta 20km (15min)
  • Varkaudesta 65km (45min)
  • Mikkelistä 83km (60min)
Majoitus

Korholan matkailupalvelujen keskuksena toimii vuonna 1850 rakennettu kartanotyylinen päärakennus Korholan Lomapesä, jota ympäröi laaja puutarhamainen piha-alue. Lomapesä tarjoaa ympärivuotiset aamiaismajoituspalvelut, ainutlaatuisessa maalaisympäristössä aivan oopperajuhlakaupunki Savonlinnan kupeessa.

Korholaa ympäröivä aito maalaismaisema ja puhdas luonto tarjoavat virikkeitä ja rauhaa sopivassa suhteessa. Piha-alueella sijaitsee myös suurempiin juhliin ja kokouksiin soveltuva juhlalava, jossa mm. esiintymislava, äänentoistolaitteet jne.

Majoituskapasiteetti on vuodenajasta riippuen 15-50 henkilöä. Lisäksi runsaasti tiloja vapaa-ajanviettoa varten. Liinavaatteet sisältyvät kaikkien majoitusvaihtoehtojen hintoihin.

Lisäksi kesäaikaan (1.5. - 31.9.) käytössä ovat myös leirintäaluepalvelut asuntovaunuille ja - autoille sekä telttailijoille.

Katso lisää nettisivuiltamme!

Aktiviteetit

Kotieläinpiha

Korholan kotieläinpihalla voi tutustua pienestä pääsymaksusta tilan eläimiin. Pääset näkemään mm. aasin, lehmiä, minipossuja, vuohen, ahvenanmaanlampaan ja suomenlampaita, riikinkukon, kaneja, kissoja, kanoja sekä hevosia.

Samassa pihapiirissä esillä paljon myös vanhaa maatalouskalustoa.

Korhola Paintball

Korholassa sijaitsee yksi Itä-Suomen hienoimmista metsäpelikentistä, joka on suunniteltu nimenomaan tilauksesta tapahtuvaan Paintball-pelikäyttöön. Metsäpelikentän varustukseen kuuluu rajattu peli-alue, suojaverkoilla varustettu turva- / tauko-alue, huoltorakennus ja välinevarasto, puucee sekä nuotiovarustus.

Leirikoulut

Korholassa järjestetään leirikouluja jo lähes 20 vuoden kokemuksella. Korholan monipuoliset tilaratkaisut, puutarhamainen piha-alue ja piha-aluetta ympäröivä metsäluonto soveltuvat monenlaiseen harrastamiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Korholan palveluista sekä lähialueen nähtävyyksistä ja käyntikohteista saadaan suunniteltua monipuolinen leirikoulu-ohjelma, johon on sisällytetty sopivasti asiaa ja oppimista sekä mukavia vapaa-ajan kokemuksia.

Kokoukset

Korholan päärakennuksen, Eräravintola Loimun ja juhla- /kokouslavan monipuoliset tilat mahdollistavat erilaisten kokouksien ja seminaarien järjestämiseen. Käytössä ovat kaikki tarvittavat kokousvarusteet sekä kokouksiin liittyvät tarjoilut ja oheispalvelut.

Soppatykki

Korholaan on hankittu myös puolustuvoimien ylijäämää oleva kenttäkeitin, jolla voimme valmistaa jopa 200 litran annoksia. Voimme tulla myös tilauksesta paikanpäälle, kysy tarjousta!

 

Ruoka

Eräravintola Loimu on vuonna 2000 valmistunut tilausravintola, joka sijaitsee kuusimetsän keskellä, n. 500 metrin päässä Korholan päärakennuksesta.

Loimussa tarjoillaan herkullisia ja maistuvia ruokailuvaihtoehtoja tilauksesta ympärivuoden. Asiakaspaikkoja ravintolassa on n. 90 henkilölle, jonka lisäksi kesäaikaa käytössä n. 25 henkilön terassi sekä piha-alueella sijaitseva kota.

Ravintola on suosittu häiden ja syntymäpäivien pitopaikka. Tilat soveltuvat mainiosti myös kokouksien järjestämiseen. Kaikki tilaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Eräravintolassa on A-oikeudet ja tanssilattia.