• Koivuniemen Herran MuuMaa
  • Koivuniemen Herran MuuMaa

Koivuniemen Herran MuuMaa

  • Yleistä
  • Majoitus
  • Activities
Yleistä

Tervetuloa lypsylle ja lomalle!

Koivuniemen Herra tarjoaa lapsille, koululaisille sekä heidän perheilleen ja kouluilleen toiminnallisen maaseutukokemuksen, jossa voi tutustua talonpoikaiseen suomalaisuuteen leppoisasti ja mielenkiintoisesti eläen mukana maalaisuutta.

Koivuniemen Herran tilan pihapiirissä koet maaseudun arkea yhdessä isäntä-ja työväen kanssa. Lasten maatilan monipuolisista aktiviteeteista löytyy tekemistä ja koettavaa kaiken ikäisille, lapsista aikuisiin. Kaikki aktiviteetit sisältyvät pääsylipun hintaan sekä majoittujille.

Majoitus

Majoitus ja lomapaketit

Lasten maatilan yökylässä voi majoittua omaan rauhaan rannan saunamökeille tai pihapiirin vaunupaikoille tai perhemökeille lähelle ”landeäksöniä”. Maalaismeiningissä ovat mukana navetan iltakaurat ja nuotiotulet. Iloa piisaa riihen hämärän iltatarinassa ja traktoriajelulla. Lomafiilis on koko paketti savusaunan lauteilta melontaretkelle ja aamuongelle.

”Ihan maalla” -maalaisloma 3 vrk 2019

Lapsiperheen maatilaloma (3vrk). Landelomaset (ti-pe) kesä-heinäkuu.

”Ihan maalla” -loma lyhyesti:
– Sisältää monipuolisen, koko perheen ohjelman ja retket sekä ohjelmapaketin mukaiset tarjoilut
– Majoitus mökeissä ja huoneissa
– Vapaa käyttöoikeus: soutuveneet, kanootit (sis. liivit) sekä puuhaleikki-ja leikkipaikat
– Lisäksi MuuMaa-kesäohjelma sisältyy pakettiin.

lue lisää: http://www.koivuniemenherra.fi/lomapaketit/maalaislomanen/

”MuuMaa” viikonloppulomanen 2019

Kahden vuorokauden MuuMaa-viikonloppu lasten maatilalla. Saapuminen ja majoittuminen perjantaisin klo 16.00 alkaen. Lomanen päättyy sunnuntaina klo 12.

Voimassa:

pe-su kesä-heinäkuu.

Viikonloppulomanen lyhyesti:
– Sisältää kotieläintarhan viikonlopun ”landeohjelman”, aamiaisen sekä majoituksen perhemökeissä tai huoneissa liinavaatteineen
– Päivärannekkeet Koivuniemen Herran MuuMaahan
– Saunominen kertaalleen savusaunassa
– Lisäksi alueella: erillinen uimataidottomien leikkiranta ja uimataitoisten ranta
– Vapaa käyttöoikeus: soutuveneet, kanootit (sis. liivit) sekä puuhaleikki- ja leikkipaikat

lue lisää: http://www.koivuniemenherra.fi/lomapaketit/viikonloppulomanen/

Activities

Aktiviteetit

Koivuniemen Herran tilan pihapiirissä koet maaseudun arkea yhdessä isäntä-ja työväen kanssa. Lasten maatilan monipuolisista aktiviteeteista löytyy tekemistä ja koettavaa kaiken ikäisille, lapsista aikuisiin. Kaikki aktiviteetit sisältyvät pääsylipun hintaan sekä majoittujille.

Eläinkaverit

Meillä pääsee ihmettelemään eläinmaailman otuksia perinteisistä maatilan eläimistä vähän erikoisempiinkin eläinystäviin. ”Talutettavasta siasta silkkiseen chinchillaan ja elävään sukkanauhaan”.

Ohjattua ohjelmaa

Lehmänkello soi tai emäntä huutelee päiväohjelman pariin tasatunnein. Haluaisitko lypsää lehmää? Hyppäisitkö ponikärryn tai traktorin kyytiin? Tai kurkkaisitko kanalaan kanalakierroksella? Pitkin päivää pihassa vierailee eläinkavereita, joita pääsee silittelemään ja saattaapa saada vaikka kanan syliin.

Leikkipaikat ja vesiaktiviteetit

Monipuolisissa leikkipaikoissa voi tehdä hiekkakakkuja, huristella traktoribaanalla tai ratsastaa keppihevosella. Pahanapeuhula odottaa hyppimään, Outo onkalo ja merirosvolato hauskoihin mielikuvitusleikkeihin. Rannassa voi pulahtaa vilvoittelemaan, tai tehdä vaikka souturetken Merikarvianjoella.

Perinnepajat

Päivittäin vaihtelevissa perinnepajoissa pääsee perinnepiian ja -trengin opastuksella vaikkapa kirnuamaan voita, tekemään lankaa tai kiipeämään pärekatolle.Opiskele vaikka Merikarvian murretta hölmöläissadun avulla!